Ero sivun ”Lahnuksen koulu” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
tyyppi
Merkkaus:  2017 source edit 
neutraalimpi ja kh
Merkkaus:  2017 source edit 
Rivi 15: Rivi 15:
| kotisivut = http://www.espoo.fi/lahnuksenkoulu
| kotisivut = http://www.espoo.fi/lahnuksenkoulu
}}
}}
'''Lahnuksen koulu''' on [[Velskola]]n kaupunginosassa [[Pohjois-Espoo]]ssa, lähellä [[Lahnus]]ta sijaitseva alakoulu. Koulussa on oppilaita esiluokasta kuudenteen luokkaan. Lahnuksen koulussa on vajaat 150 oppilasta lähes joka vuonna, ja jokaista luokkaa on vain yksi. Lahnuksen koulu on vihreä lippu koulu jossa panostetaan ympäristöön paljon. Koulun lähikouluja ovat [[Kalajärven koulu]] ja [[Röylän koulu]].
'''Lahnuksen koulu''' on [[Velskola]]n kaupunginosassa [[Pohjois-Espoo]]ssa, lähellä [[Lahnus]]ta sijaitseva alakoulu. Koulussa on oppilaita esiluokasta kuudenteen luokkaan. Lahnuksen koulussa on vajaat 150 oppilasta lähes joka vuonna, ja jokaista luokkaa on vain yksi. Lahnuksen koulu kuuluu Vihreä lippu-ohjelmaan, jossa panostetaan ympäristöön ja kierrätykseen. Koulun lähikouluja ovat [[Kalajärven koulu]] ja [[Röylän koulu]].


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 19. tammikuuta 2018 kello 17.08

Lahnuksen koulu
Lahnuksen koulu
Lahnuksen koulu
Sijainti Vanha Lahnuksentie 15, 02970 Espoo
Tyyppi suomenkielinen alakoulu
Rehtori Maritta Girsen
Luokat 1-6
Oppilaita n. 110
Verkkosivut

Lahnuksen koulu on Velskolan kaupunginosassa Pohjois-Espoossa, lähellä Lahnusta sijaitseva alakoulu. Koulussa on oppilaita esiluokasta kuudenteen luokkaan. Lahnuksen koulussa on vajaat 150 oppilasta lähes joka vuonna, ja jokaista luokkaa on vain yksi. Lahnuksen koulu kuuluu Vihreä lippu-ohjelmaan, jossa panostetaan ympäristöön ja kierrätykseen. Koulun lähikouluja ovat Kalajärven koulu ja Röylän koulu.

Aiheesta muualla

Tämä koulutukseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.