Ero sivun ”Whitley Strieber” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Muotoilu oli epäselvä. Tämä ainakin on totta, olen lukenut kirjan.
+kuva
Rivi 1: Rivi 1:
'''Whitley Strieber''' (s. [[1945]]) on yhdysvaltalainen ufologi ja kauhukirjailija, joka muun muassa kirjoitti vuonna [[1987]] teoksen ''Ne ovat täällä'', jossa kertoi mielestään luonaan vierailleista olioista, jotka hänen näkemyksessään saattavat olla ulkoavaruuden humanoideja tai eivät. Strieberillä oli aikaisemmin takana mittava ura fantasia- ja tieteiskirjallisuuden saralla.
[[Tiedosto:WhitleyAnne3.jpg|pienoiskuva|Whitley Strieber luennoimassa ufoista vuonna 2012.]]'''Whitley Strieber''' (s. [[1945]]) on yhdysvaltalainen ufologi ja kauhukirjailija, joka muun muassa kirjoitti vuonna [[1987]] teoksen ''Ne ovat täällä'', jossa kertoi mielestään luonaan vierailleista olioista, jotka hänen näkemyksessään saattavat olla ulkoavaruuden humanoideja tai eivät. Strieberillä oli aikaisemmin takana mittava ura fantasia- ja tieteiskirjallisuuden saralla.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==
Rivi 5: Rivi 5:
*[http://www.karmapolis.be/pipeline/interview_strieber_uk.htm Whitley Strieberin haastattelu]
*[http://www.karmapolis.be/pipeline/interview_strieber_uk.htm Whitley Strieberin haastattelu]


{{DEFAULTSORT:Strieber, Whitley}}
{{AAKKOSTUS:Strieber, Whitley}}


[[Luokka:Ufokontaktihenkilöt]]
[[Luokka:Ufokontaktihenkilöt]]

Versio 14. elokuuta 2017 kello 15.55

Whitley Strieber luennoimassa ufoista vuonna 2012.

Whitley Strieber (s. 1945) on yhdysvaltalainen ufologi ja kauhukirjailija, joka muun muassa kirjoitti vuonna 1987 teoksen Ne ovat täällä, jossa kertoi mielestään luonaan vierailleista olioista, jotka hänen näkemyksessään saattavat olla ulkoavaruuden humanoideja tai eivät. Strieberillä oli aikaisemmin takana mittava ura fantasia- ja tieteiskirjallisuuden saralla.

Aiheesta muualla