Ero sivun ”Sokerimaissi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p Lisätty pilkku
Rivi 1: Rivi 1:
'''Sokerimaissi''' on ihmisravinnoksi soveltuva [[maissi]], jolla on makeat [[vihannes]]ten tapaan käytettävät tähkät. Sokerimaissi vaatii lämpöä ja sato onnistuu Etelä-Suomessa lämpimänä kesänä. Sokerimaissin sadon onnistuminen pohjoisessa lyhyen kasvukauden Suomessa on epävarmaa, ja viljely rajoittuu vain Etelä-Suomeen, ja sadon onnistuminen vaatii keskimääräistä paremman kesän. Katteet ja kausimuovihuone sekä taimien esikasvatus auttavat. Sokerimaissia voidaan valmistaa vedessä keittämällä tai esimerkiksi kevyesti grillaamalla. Sokerimaissi on yksi ainesosa herne-maissi-paprika-pakasteissa.
'''Sokerimaissi''' on ihmisravinnoksi soveltuva [[maissi]], jolla on makeat [[vihannes]]ten tapaan käytettävät tähkät. Sokerimaissi vaatii lämpöä, ja sato onnistuu Etelä-Suomessa lämpimänä kesänä. Sokerimaissin sadon onnistuminen pohjoisessa lyhyen kasvukauden Suomessa on epävarmaa, ja viljely rajoittuu vain Etelä-Suomeen, ja sadon onnistuminen vaatii keskimääräistä paremman kesän. Katteet ja kausimuovihuone sekä taimien esikasvatus auttavat. Sokerimaissia voidaan valmistaa vedessä keittämällä tai esimerkiksi kevyesti grillaamalla. Sokerimaissi on yksi ainesosa herne-maissi-paprika-pakasteissa.


==Katso myös==
==Katso myös==

Versio 10. elokuuta 2017 kello 23.22

Sokerimaissi on ihmisravinnoksi soveltuva maissi, jolla on makeat vihannesten tapaan käytettävät tähkät. Sokerimaissi vaatii lämpöä, ja sato onnistuu Etelä-Suomessa lämpimänä kesänä. Sokerimaissin sadon onnistuminen pohjoisessa lyhyen kasvukauden Suomessa on epävarmaa, ja viljely rajoittuu vain Etelä-Suomeen, ja sadon onnistuminen vaatii keskimääräistä paremman kesän. Katteet ja kausimuovihuone sekä taimien esikasvatus auttavat. Sokerimaissia voidaan valmistaa vedessä keittämällä tai esimerkiksi kevyesti grillaamalla. Sokerimaissi on yksi ainesosa herne-maissi-paprika-pakasteissa.

Katso myös