Ero sivun ”Juhana Jyrkiäinen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 24: Rivi 24:
}}
}}


'''Juhana Jyrkiäinen''' (s. [[4. huhtikuuta]] [[1990]]) on suomalainen futsalpelaaja, joka edustaa [[Futsal-liiga]]ssa pelaavaa [[Ilves FS]]:ää. Hän on pelannut myös [[Suomen futsalmaajoukkue]]essa 28 ottelua, joissa hän on onnistunut kuusi kertaa maalinteossa. Aiemmin Jyrkiäinen on pelannut muun muassa [[tampere]]laisessa [[AC Estudiantes]]issa, joka putosi vuonna 2012 [[Futsal-Ykkönen|Futsal-Ykköseen]]. Jyrkiäinen siirtyi kaudeksi 2012-13 Ilvekseen, jossa hän on ollut yksi joukkueen parhaista maalintekijöistä.
'''Juhana Jyrkiäinen''' (s. [[4. huhtikuuta]] [[1990]]) on suomalainen futsalpelaaja, joka edustaa [[Futsal-liiga]]ssa pelaavaa [[Ilves FS]]:ää. Hän on pelannut myös [[Suomen futsalmaajoukkue]]essa 28 ottelua, joissa hän on onnistunut kuusi kertaa maalinteossa. Aiemmin Jyrkiäinen on pelannut muun muassa [[tampere]]laisessa [[AC Estudiantes]]issa, joka putosi vuonna 2012 [[Futsal-Ykkönen|Futsal-Ykköseen]]. Jyrkiäinen siirtyi kaudeksi 2012-13 Ilvekseen.

Jyrkiäinen toimii myös jalkapallo- ja futsal-erotuomarina.


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Versio 9. elokuuta 2017 kello 17.19

Juhana Jyrkiäinen
Henkilötiedot
Syntynyt4. huhtikuuta 1990
Kansalaisuus  Suomi
Uran tiedot
Lempinimi Jute
Laji futsal
Seura Suomi Ilves FS
Saavutukset
Voitot Suomen mestaruus (2 kertaa)

Tietolaatikko päivitetty 25. tammikuuta 2015

Juhana Jyrkiäinen (s. 4. huhtikuuta 1990) on suomalainen futsalpelaaja, joka edustaa Futsal-liigassa pelaavaa Ilves FS:ää. Hän on pelannut myös Suomen futsalmaajoukkueessa 28 ottelua, joissa hän on onnistunut kuusi kertaa maalinteossa. Aiemmin Jyrkiäinen on pelannut muun muassa tamperelaisessa AC Estudiantesissa, joka putosi vuonna 2012 Futsal-Ykköseen. Jyrkiäinen siirtyi kaudeksi 2012-13 Ilvekseen.

Jyrkiäinen toimii myös jalkapallo- ja futsal-erotuomarina.

Lähteet

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.