Ero sivun ”Baha Men” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Tanár (keskustelu | muokkaukset)
Espoo Blues oli
Rivi 19: Rivi 19:
}}
}}


'''Baha Men''' on [[bahama]]lainen yhtye, joka esittää [[junkanoo]]-musiikista vaikutteita saanutta pop- ja hip hop -musiikkia. He nousivat suosioon alun perin [[Anslem Douglas]]in tekemän ja esittämän kappaleen "[[Who Let the Dogs Out?]]" myötä vuonna 2000. "Who Let the Dogs Out?" on [[jääkiekon SM-liiga]]joukkue [[Espoo Blues]]in nykyinen maalilaulu.
'''Baha Men''' on [[bahama]]lainen yhtye, joka esittää [[junkanoo]]-musiikista vaikutteita saanutta pop- ja hip hop -musiikkia. He nousivat suosioon alun perin [[Anslem Douglas]]in tekemän ja esittämän kappaleen "[[Who Let the Dogs Out?]]" myötä vuonna 2000. "Who Let the Dogs Out?" oli [[jääkiekon SM-liiga]]joukkue [[Espoo Blues]]in maalilaulu.


==Albumit==
==Albumit==

Versio 1. elokuuta 2017 kello 19.28

Baha Men
Tiedot
Toiminnassa 19922002
Kotipaikka  Bahama
Laulukieli englanti
Levy-yhtiö

Big Beat Records

Aiheesta muualla
bahamen.com

Baha Men on bahamalainen yhtye, joka esittää junkanoo-musiikista vaikutteita saanutta pop- ja hip hop -musiikkia. He nousivat suosioon alun perin Anslem Douglasin tekemän ja esittämän kappaleen "Who Let the Dogs Out?" myötä vuonna 2000. "Who Let the Dogs Out?" oli jääkiekon SM-liigajoukkue Espoo Bluesin maalilaulu.

Albumit

Aiheesta muualla


Tämä yhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.