Ero sivun ”Yön ritarin paluu” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
416 merkkiä lisätty ,  3 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Kuukausien harjoittelun tuloksena Bruce on jälleen fyysisesti kunnossa. Yksi vangeista kehottaa Brucea kiipeämään ilman varmistusköyttä ja kohtaamaan kuolemanpelko. Näin Bruce onnistuu pakenemaan vankilasta ja palaamaan Gothamiin. Batman vapauttaa viemäreihin teljetyt poliisivoimat ja aloittaa sodan. Batman kukistaa Banen, mutta Miranda Tate paljastuu Ra’s al Ghulin tyttäreksi Taliaksi, joka kertoo Banen olleen suojelijansa vankilassa. Talia painaa laukaisinta, mutta ydinpommi ei räjähdä Gordonin aiheuttaman signaalihäiriön vuoksi. Talia lähtee pommin perään ja Bane aikoo tappaa Batmanin, mutta Selina pelastaa tämän ja surmaa Banen. Batman aikoo pysäyttää ydinpommin yhdistämällä sen takaisin reaktoriin, mutta ennen menehtymistään ajojahdissa saamiinsa vammoihin Talia kertoo täyttäneensä reaktorikammion vedellä. Kun aika alkaa olla lopuillaan, Batman suutelee Selinaa ja paljastaa henkilöllisyytensä Gordonille. Batman kiinnittää pommin lentoalukseensa ja kuljettaa sen lahdelle, jossa se räjähtää.
 
Batmanin oletetaan kuolleen ja hänet julistetaan sankariksi. Waynen kartano lahjoitetaan [[lastenkoti|orpokotikäyttöön]] ja loput hänen omaisuudestaan periytyy Alfredille. Lucius Fox saa tietää Brucen korjanneen lentoaluksen rikkinäiseksi luullun [[autopilotti|autopilotin]], Gordon löytää Lepakkosignaalin korjattuna, ja Alfred kohtaa Brucen ja Selinan kahdestaan [[Firenze]]ssä. John Blake, jonka oikeaksi nimeksi paljastuu [[Robin (sarjakuvahahmo)|Robin]], lopettaa työnsä poliisina ja Brucen jättämien ohjeiden avulla löytää tiensä Lepakkoluolaan.
Batman kuolee ydinräjähdyksessä! Albertti näkee Waynen jossai sieniharhoissa ja sen takia ääliöt kuten pietari ei tajua että batman kuoli. Siinäpä pääpiirteissään se.
{{juonipaljastus loppu}}
 
 
==Rooleissa==
122 989

muokkausta

Navigointivalikko