Ero sivun ”Seksifantasia” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 19 Wikidatan sivulle d:q1969374 siirrettyä kielilinkkiä
ehkä eläimetkin mutta tämä perustuu ihmisten fantasioihin
Rivi 1: Rivi 1:
'''Seksifantasia''' on [[seksuaalisuus|seksuaalisuuden]] ilmentymä, jossa luodaan mielikuvituksen avulla seksuaalista mielihyvää tuottava kuvitteellinen maailma tai tilanne. Seksifantasian toteuttaminen oikeassa elämässä ei useinkaan ole tavoitteena, ja se voi olla myös fyysisesti mahdotonta. Tavallisia seksifantasian aiheita ovat [[uskottomuus]], sitominen, [[ryhmäseksi]], seksuaalinen dominointi tai alistuminen, [[sadomasokismi]], [[raiskaus]]fantasia sekä muun kuin oman seksuaalisen suuntautumisensa toteuttaminen.
'''Seksifantasia''' on [[Ihmisen seksuaalisuus|seksuaalisuuden]] ilmentymä, jossa luodaan mielikuvituksen avulla seksuaalista mielihyvää tuottava kuvitteellinen maailma tai tilanne. Seksifantasian toteuttaminen oikeassa elämässä ei useinkaan ole tavoitteena, ja se voi olla myös fyysisesti mahdotonta. Tavallisia seksifantasian aiheita ovat [[uskottomuus]], sitominen, [[ryhmäseksi]], seksuaalinen dominointi tai alistuminen, [[sadomasokismi]], [[raiskaus]]fantasia sekä muun kuin oman seksuaalisen suuntautumisensa toteuttaminen.


== Katso myös ==
== Katso myös ==

Versio 5. kesäkuuta 2017 kello 18.58

Seksifantasia on seksuaalisuuden ilmentymä, jossa luodaan mielikuvituksen avulla seksuaalista mielihyvää tuottava kuvitteellinen maailma tai tilanne. Seksifantasian toteuttaminen oikeassa elämässä ei useinkaan ole tavoitteena, ja se voi olla myös fyysisesti mahdotonta. Tavallisia seksifantasian aiheita ovat uskottomuus, sitominen, ryhmäseksi, seksuaalinen dominointi tai alistuminen, sadomasokismi, raiskausfantasia sekä muun kuin oman seksuaalisen suuntautumisensa toteuttaminen.

Katso myös

Tämä psykologiaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.