Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Xyzäö” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Koska sain ikuisen eston niin hävittäkää kaikki 120 hiekkalaatikkoni akateemiset henkilötekstit, jotta ...
p (Käyttäjän Parksoul23 muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Pxos tekemään versioon.)
(Koska sain ikuisen eston niin hävittäkää kaikki 120 hiekkalaatikkoni akateemiset henkilötekstit, jotta ...)
 
::::Minun nähdäkseni tässä ei kuitenkaan ole mitään syytä poiketa siitä käytännöstä, että oikeustoimilla uhkailu missään muodossa ei missään tapauksessa kuulu hyväksyttäviin toimintatapoihin Wikipediassa. Estin käyttäjän. Oikeudet keskustelusivun kommentointiin ja sähköpostin lähettämiseen on jätetty, joten mikäli asiassa tapahtuu merkittävää muutosta Xyzäö:llä on mahdollisuus ilmoittaa asiasta. --[[Käyttäjä:MiPe|MiPe]] <sup>([[Keskustelu käyttäjästä:MiPe|wikinät]])</sup> 24. maaliskuuta 2017 kello 15.02 (EET)
 
:::::Koska sain ikuisen eston niin hävittäkää kaikki 120 hiekkalaatikkoni akateemiset henkilötekstit, jotta ne ei lähde EI-ARTIKKELISIVUILTA kävelemään minnekään ilman lupaani. Ikuisen eston vuoksi en voi niitä enää muokata. Ikuinen esto tuli kesken 120 hiekkalaatikkotekstini muokkaamisen. Tyhjentäkää myös käyttäjäsivuni ja sen alasivut koska en niitä enää ikuisen eston vuoksi pysty muokkaamaan ja päivittämään. Olen lähettänyt tämän pyynnön myös Höyhensille sähköpostilla. [[Käyttäjä:Xyzäö|Xyzäö]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Xyzäö#top|keskustelu]]) 24. maaliskuuta 2017 kello 17.33 (EET)
 
::Höyhensin asiansekoittamiseen sen verran, että onneksi on Wikipedia ja onneksi on Rikoslaki. Älkööt ne koskaan kohdatko kuin sattumalta! Jos tehdään julkista verkkotietosanakirjaa, mutta ongelmista keskustellaan sähköpostissa, jossa esitetään kaikenlaisia väitteitä, joita vastaanottaja ei sitten voi mukamas kertoa, ollaan ongelmissa. Nämä ongelmat ovat niin syviä ja perustavaa laatua olevia, että asialle pitää ryhtyä tekemään jotain. --[[Käyttäjä:Pxos|Pxos]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Pxos|keskustelu]]) 24. maaliskuuta 2017 kello 12.48 (EET) '''Lisäys:''' Voin nimittäin kuvitella sellaisenkin tulevaisuudenkuvan, että sähköpostiviesteihin ilmestyy jonkinnäköinen opasteksti tyyliin "jos sanakin tästä yksityisestä sähköpostiviestistä julkistetaan, asia siirtyy rikoslakimiesten hoidettavaksi". Ei ole sellaista ollut, mutta tie on aurattu sitä varten. --[[Käyttäjä:Pxos|Pxos]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Pxos|keskustelu]]) 24. maaliskuuta 2017 kello 12.52 (EET)
18 981

muokkausta

Navigointivalikko