Ero sivun ”Purppuranoita” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 merkki poistettu ,  3 vuotta sitten
→‎Voimat ja varusteet: Joukkolle sana muutettu joukolle muotoon.
(clean up, typos fixed: lukuuno → lukuun o using AWB)
(→‎Voimat ja varusteet: Joukkolle sana muutettu joukolle muotoon.)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Alussa Purppuranoidan voimat perustuivat todennäköisyyksien manipuloimiseen ja hän sai epätodennäköisiä asioita tapahtumaan. Hän pystyi myös simuloimaan ja manipuloimaan toisten superihmisten voimia. Kerran taistelussa Ihmenelosia vastaan hän esimerkiksi käytti voimakenttää Susan Stormia vastaan.
 
Nykyään Purppuranoita voi muokata todellisuutta miltei miten haluaa, muttei hallitse voimiaan. Tämän vuoksi hän on alitajuisesti yhdessä vaiheessa luonut itselleen jopa kaksi lasta. Lisäksi hän kykeni jopa muokkaamaan koko maailman täysin uusiksi [[House of M]] tarinassa. Kun hänen isälleen Magnetolle ja joukkollejoukolle muita sankareita selvisi mitä hän oli tehnyt joutui Purppuranoita palauttamaan maailman ennalleen. Kostoksi isälleen hän kuitenkin poisti maailmasta lähes kaikki mutantit poistamalla mutanttien DNA:sta heidän mutaationsa.
Täten kaikki, joihin tämä vaikutti, muuttuivat tavallisiksi ihmisiksi. Tämän uhreihin kuuluivat muun muassa [[Jubilee]], [[Jäämies (sarjakuvahahmo)|Jäämies]], [[Charles Xavier]] ([[Professori X]]), [[Blob]] ja [[Magneto]]. Kaiken kaikkiaan mutanttien määrä putosi tämän vuoksi miljoonista joihinkin satoihin.
 
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko