Ero sivun ”First-person view (radio-ohjaus)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
fix
Rivi 1: Rivi 1:
[[Tiedosto:FPV Pilot.JPG|pienoiskuva|Radio-ohjattavan lennokin ohjausta FPV-toimintoa käyttäen.]]
[[Tiedosto:FPV Pilot.JPG|pienoiskuva|Radio-ohjattavan lennokin ohjausta FPV-toimintoa käyttäen.]]
'''FPV''' ('''First-person view''') tarkoittaa [[radio-ohjattu pienoismalli|radio-ohjattavan pienoismallin]] ohjaustapaa, jossa ohjaaja ohjaa laitetta kuskin tai lentäjän näkökulmasta. FPV-toimintaa varten tarvitaan kamera ohjattavan laitteen kyytiin, videolinkki laitteen ja maa-aseman välille, sekä tapa toistaa kuvaa pilotille ja mahdollisille katsojille.
'''FPV''' ('''First-person view''') tarkoittaa [[radio-ohjattu pienoismalli|radio-ohjattavan pienoismallin]] ohjaustapaa, jossa ohjaaja ohjaa laitetta kuskin tai lentäjän näkökulmasta. FPV -toimintaa varten tarvitaan kamera ohjattavan laitteen kyytiin, videolinkki laitteen ja maa-aseman välille, sekä tapa toistaa kuvaa pilotille ja mahdollisille katsojille.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 13. lokakuuta 2016 kello 09.59

Radio-ohjattavan lennokin ohjausta FPV-toimintoa käyttäen.

FPV (First-person view) tarkoittaa radio-ohjattavan pienoismallin ohjaustapaa, jossa ohjaaja ohjaa laitetta kuskin tai lentäjän näkökulmasta. FPV -toimintaa varten tarvitaan kamera ohjattavan laitteen kyytiin, videolinkki laitteen ja maa-aseman välille, sekä tapa toistaa kuvaa pilotille ja mahdollisille katsojille.

Aiheesta muualla

Tämä tekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.