Ero sivun ”Giant Bomb” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p linkkejä
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 2: Rivi 2:
{{Verkkosivusto
{{Verkkosivusto
| nimi = Giant Bomb
| nimi = Giant Bomb
| logo = [[Kuva:Giant Bomb logo.png]]
| logo = [[Kuva:Giant Bomb logo.png|200px]]
| kotisivu = http://www.giantbomb.com/
| kotisivu = http://www.giantbomb.com/
| slogan = Giant Bomb is the world's largest editable video game database. We´re into alien autopsies, the shop music from Hot Rod, and viewers like you.
| slogan = Giant Bomb is the world's largest editable video game database. We´re into alien autopsies, the shop music from Hot Rod, and viewers like you.

Versio 10. elokuuta 2016 kello 21.27

Giant Bomb
[[Tiedosto:|250px|]]
Verkkosivusto http://www.giantbomb.com/
Slogan Giant Bomb is the world's largest editable video game database. We´re into alien autopsies, the shop music from Hot Rod, and viewers like you.
Rekisteröinti Vaihtoehtoinen
Kielet englanti
Omistaja CBS Interactive
Luonut Jeff Gerstmann
Ryan Davis
Avattu 6. maaliskuuta 2008(blogi)
21. heinäkuuta 2008(koko nettisivu)

Giant Bomb on yhdysvaltalainen videopelien arvostelusivusto ja wiki, jonka loivat GameSpotin editoijat Jeff Gerstmann ja Ryan Davis. Sivuston blogi avattiin 6. maaliskuuta 2008 ja koko nettisivusto avattiin 21. heinäkuuta 2008. Giant Bombin pääkonttori sijaitsi ensin Sausalitossa, Kaliforniassa, mutta sen paikka vaihtui 26. kesäkuuta 2011 San Franciscoon.

Pääsisältö

Uutiset

Giant Bombin uutiset kirjoittavat uutistuottaja Klepek ja kirjoittaja Navarro. Tuotetut artikkelit eivät ole rajoitettuja yleisissä peliuutisissa, ne sisältävät tutkittavia journalistisia osia videopeliteollisuudesta, kuten Team Bondin ympärillä pyörivästä kiistasta ja sen työharjoitteluista.[1] Uudet Klepekin tekemät pääkirjoitukset ja haastattelut pelietiikoista, kokemuksista ja vaikutuksista sisältävät huomionarvoisen tarinan yhdestä ihmisestä, joka kertoi yksityiskohtaisesti Aspergerin oireyhtymän vaikutuksista ja siitä että kuinka hänen videopelien pelaamisaika eroaa keskivertopelaajasta.[2] Heinäkuussa 2011 julkaistu ”Game Trekkingin” konseptista (world-travel-influenced game reaction) kertova artikkeli sisälsi haastattelun Johan Magnusonin, yrityksen perustajan kanssa ja tietoa hänen tutkielmapelistään, ”The Killeristä”. The Killer sijoittui hänen Kambodžan matkaan sekä hänen havaintoihinsa demokraattisesta kamputseasta Punakhmerihallinnon alla, jota johti Pol Pot yli 30 vuotta sitten.[3] Vuoden 2011 Evo Championship -sarjan Rising Star-palkinnon voittoa seuraten, 8-vuotias Noah Solis loi 48 hahmoa Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds -peliin, Klepek haastatteli Solisia ja hänen isäänsä Moises Solisia, joka yllättyi yhtiön videopeleistä.[4]

Arvostelut

Videopelit Giant Bombilla on arvosteltu viiden tähden skaalalla, jossa viisi tähteä on korkein arvosana ja yksi puolestaan matalin.[5] Videopeliarvostelut otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön Giant Bombilla 20. kesäkuuta 2008, kun se arvosteli PlayStation 3:lle julkaistun Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsin. Metacritic on tiedottanut Giant Bombin tehneen yhteensä yli 700 arvostelua, joista yli 405 on ollut positiivisia, yli 201 ristiriitaisia ja yli 100 negatiivisia. Noista arvosteluista 29 prosenttia on korkeampia, 3 prosenttia sama ja 68 prosenttia on alempia kuin Metacriticin antamat keskiarvosanat.[6] Samanaikaisesta GameSpotilla työskentelystä Davis on tiedottanut että arvostelut eivät ole otettu kokonaisuudessaan Giant Bombilta.

Videot

Giant Bombin videot tuottaa Caravella ja Drew Scanlon. Videot on isännöity YouTubesta ja ovat upotettuja nettisivuun. Videot ovat saatavilla myös vapaana kanavana digitaalisessa mediatoistolaitteessa, Rokussa.[7][8]

Lähteet