Ero sivun ”Teemu Niikko” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Juhkah-3 (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
p w
Rivi 1: Rivi 1:
'''Teemu Johannes Niikko''' (s. [[13. joulukuuta]] [[1980]] [[Lahti]]) on suomalainen urheilutoimittaja ja juontaja. Niikko on tullut tutuksi muun muassa [[MTV3|MTV3:n]], [[Canal+|Canal+:n]] ja [[Yleisradio]]n urheilulähetyksistä.
'''Teemu Johannes Niikko''' (s. [[13. joulukuuta]] [[1980]] [[Lahti]]) on suomalainen urheilutoimittaja ja juontaja. Niikko on tullut tutuksi muun muassa [[MTV3|MTV3:n]], [[C More|Canal+:n]] ja [[Yleisradio]]n urheilulähetyksistä.


Hän isännöi tätä nykyä Canal+:n ja MTV3:n [[Hockey Night]] -lähetyksiä.
Hän isännöi tätä nykyä Canal+:n ja MTV3:n [[Hockey Night]] -lähetyksiä.

Versio 12. maaliskuuta 2016 kello 20.53

Teemu Johannes Niikko (s. 13. joulukuuta 1980 Lahti) on suomalainen urheilutoimittaja ja juontaja. Niikko on tullut tutuksi muun muassa MTV3:n, Canal+:n ja Yleisradion urheilulähetyksistä.

Hän isännöi tätä nykyä Canal+:n ja MTV3:n Hockey Night -lähetyksiä.

Niikko aloitti uransa YLEllä 2001, jossa työskenteli vuoteen 2010. Hän siirtyi MTV3:n palvelukseen samana vuonna, jossa on toiminut muun muassa Tulosruudun ankkurina ja jääkiekkolähetysten juontajana.

YLE-aikanaan Niikko toimi muun muassa jääkiekon MM-kisalähetysten studioisäntänä vuosina 2007–2010, vuoden 2010 jalkapallon MM-kisalähetysten studioisäntänä ja urheiluruutu-lähetysten lukijana. Lisäksi hän juonsi kolme ensimmäistä Suomen Urheilugaalaa.

Ennen televisiouraansa Niikko työskenteli juontajana lahtelaisessa paikallisradiossa vuodet 2001–2003.

Niikko on suorittanut akateemisen Bachelor of Arts -tutkinnon Englannissa, Chesterin yliopistossa. Hän on lisäksi opiskellut radiotyötä Laajasalon opistossa.

Aiheesta muualla