Ero sivun ”John G. Avildsen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Jpk (keskustelu | muokkaukset)
Rivi 1: Rivi 1:
John G. Avildsen (s. 1935) tuli tunnetuksi Rocky-elokuvan Oscar-palkittuna ohaajana. Sylvester Stallonen pääosittama ja käsikirjoittama menestyselokuva sai monta jatko-osaa, joista Avildsen ohjasi viidennen ja viimeisen 1990. Rocky-kaavaa John G. Avildsen kokeili myös Karate Kid -elokuvilla 1980-luvulla. Samaa menestystä ei syntynyt. John G. Avildsen ei ole ohjannut enää vuosiin.
'''John G. Avildsen''' (s. [[1935]]) tuli tunnetuksi Rocky-elokuvan Oscar-palkittuna ohjaajana. [[Sylvester Stallone]]n pääosittama ja käsikirjoittama menestyselokuva sai monta jatko-osaa, joista Avildsen ohjasi viidennen ja viimeisen 1990. Rocky-kaavaa Avildsen kokeili myös ''Karate Kid'' -elokuvilla 1980-luvulla. Samaa menestystä ei syntynyt. Avildsen ei ole ohjannut enää vuosiin.

[[Luokka:Elokuvaohjaajat|Avildsen, John]]

Versio 31. joulukuuta 2004 kello 12.58

John G. Avildsen (s. 1935) tuli tunnetuksi Rocky-elokuvan Oscar-palkittuna ohjaajana. Sylvester Stallonen pääosittama ja käsikirjoittama menestyselokuva sai monta jatko-osaa, joista Avildsen ohjasi viidennen ja viimeisen 1990. Rocky-kaavaa Avildsen kokeili myös Karate Kid -elokuvilla 1980-luvulla. Samaa menestystä ei syntynyt. Avildsen ei ole ohjannut enää vuosiin.