Ero sivun ”Bootleg” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Thijs!bot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: da:Bootleg
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Bootleg''' on luvattomasti tehty ja julkaistu musiikkiäänite, joka sisältää useimmiten jonkin tietyn yhtyeen julkaisemattomia [[konsertti]]- tai studionauhoituksia. Bootlegejä tehdään sekä yksityiskäyttöön että taloudellisen hyödyn toivossa. Melkein kaikkien kuuluisien [[rock]]-yhtyeiden esiintymisiä sisältäviä bootlegejä on julkaistu. Varsinkin [[Jimi Hendrix]]in muiston ympärillä on toiminut mittava bootleg-teollisuus.
'''Bootleg''' on luvattomasti tehty ja julkaistu musiikkiäänite, joka sisältää useimmiten jonkin tietyn yhtyeen julkaisemattomia [[konsertti]]- tai studionauhoituksia. Bootlegejä tehdään sekä yksityiskäyttöön että taloudellisen hyödyn toivossa. Melkein kaikkien kuuluisien [[rock]]-yhtyeiden esiintymisiä sisältäviä bootlegejä on julkaistu. Varsinkin [[Jimi Hendrix]]in muiston ympärillä on toiminut mittava bootleg-teollisuus... niin se vain on.


{{tynkä/Musiikki}}
{{tynkä/Musiikki}}

Versio 27. elokuuta 2006 kello 13.03

Bootleg on luvattomasti tehty ja julkaistu musiikkiäänite, joka sisältää useimmiten jonkin tietyn yhtyeen julkaisemattomia konsertti- tai studionauhoituksia. Bootlegejä tehdään sekä yksityiskäyttöön että taloudellisen hyödyn toivossa. Melkein kaikkien kuuluisien rock-yhtyeiden esiintymisiä sisältäviä bootlegejä on julkaistu. Varsinkin Jimi Hendrixin muiston ympärillä on toiminut mittava bootleg-teollisuus... niin se vain on.

Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.