Ero sivun ”Billboard Hot 100” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Vuosi pois (ei lähdettä), tieto näyttäisi olevan muuten oikein mutta kappale oli ilmeisesti listaykkösenä vuosina 1995–1996-
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 10: Rivi 10:
::Torstai, 11. tammikuuta – uusi lista julkaistaan päiväyksellä lauantai, 20. tammikuuta
::Torstai, 11. tammikuuta – uusi lista julkaistaan päiväyksellä lauantai, 20. tammikuuta


Billboard Hot 100 -listan ensimmäinen ykkönen oli [[Ricky Nelson]]in "[[Poor Little Fool]]" [[4. elokuuta]] [[1958]]. Kaikkien aikojen pisimpään listaykkösenä pysynyt kappale on puolestaan [[Mariah Carey|Mariah Careyn]] ja [[Boyz II Men|Boyz II Menin]] "One Sweet Day", joka oli listan kärjessä 16 viikkoa.
Billboard Hot 100 -listan ensimmäinen ykkönen oli [[Ricky Nelson]]in "[[Poor Little Fool]]" [[4. elokuuta]] [[1958]]. Kaikkien aikojen pisimpään listaykkösenä pysynyt kappale on puolestaan [[Mariah Carey|Mariah Careyn]] ja [[Boyz II Men|Boyz II Menin]] "One Sweet Day", joka oli listan kärjessä yhtäjaksoisesti 16 viikkoa.


== Katso myös ==
== Katso myös ==

Versio 27. joulukuuta 2015 kello 18.45

Billboard Hot 100 on yhdysvaltalainen singlejen suosiota mittaava lista, jota julkaisee viikoittain Billboard-lehti. Listasijoitukset perustuvat radiosoittoon ja myyntiin; myyntiä seurataan maanantaista sunnuntaihin ja radiosoittoa keskiviikosta tiistaihin. Billboard kokoaa ja julkaisee listan yleisölle torstaina. Listan viimeiseksi päiväksi merkitään seuraavan viikon lauantai.

Listaseuranta

Esimerkki:
Maanantai, 1. tammikuuta – myynnin seuranta alkaa
Keskiviikko, 3. tammikuuta — radiosoiton seuranta alkaa
Sunnuntai, 7. tammikuuta – myynnin seuranta päättyy
Tiistai, 9. tammikuuta – radiosoiton seuranta päättyy
Torstai, 11. tammikuuta – uusi lista julkaistaan päiväyksellä lauantai, 20. tammikuuta

Billboard Hot 100 -listan ensimmäinen ykkönen oli Ricky Nelsonin "Poor Little Fool" 4. elokuuta 1958. Kaikkien aikojen pisimpään listaykkösenä pysynyt kappale on puolestaan Mariah Careyn ja Boyz II Menin "One Sweet Day", joka oli listan kärjessä yhtäjaksoisesti 16 viikkoa.

Katso myös


Aiheesta muualla