Ero sivun ”Wikipedia:Kahvihuone (käytännöt)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Lähde itsestäänselvyydelle, jota ei saa olettaa sellaiseksi: vanhan yleistiedon selittäminen nykyajan erityisosaamiseksi
(→‎Lähde itsestäänselvyydelle, jota ei saa olettaa sellaiseksi: vanhan yleistiedon selittäminen nykyajan erityisosaamiseksi)
 
::Tarkoitit varmaan "valistunut arvaus". --[[Toiminnot:Muokkaukset/85.76.117.208|85.76.117.208]] 30. lokakuuta 2015 kello 23.32 (EET)
 
:::Mannerheimintien ja Mannerheiminkadun kysymykseen voisi saada tilastotieteellistä todistetta, jos tutkittaisiin, mitkä ovat olleet nimet aikaisemin ja koska ne on nimetty vapaaherrallisen Mannerheim-suvun mukaan. Toinen tapa on käydä jokainen katu ja tie erikseen käyttämällä viikkoja vastausten saamiseen eri kaupunginmuseoista tai teknisistä toimista tai sanomalehtiarkistosta. Helsingissä on [[Mannerheimintie]], mutta Lahdessa oikein [[Mannerheiminkatu (Lahti)|Mannerheiminkatu]] niin kuin [[Mannerheiminkatu (Loviisa)|Loviisassa]] ja [[Mannerheiminkatu (Naantali)|Naantalissa]], lisäksi Helsingissä taitaa olla [[Business Center Mannerheiminkatu]]. C. G. E. ei käynyt sotakorkeakoulua, mutta hän oli keisarillisessa armeijassa hevosenostaja. - Voisi kysyä, mitä kriteerejä tarvitaan, että voidaan sanoa, miksi Vaasa ei ole edelleen Nikolainkaupunki, ja miksi Suomessa on monta Vapaudenkatua. Riittääkö yleinen perustelu [[Suomen sisällissota|sisällissodan]] jälkeiseltä ajalta vai pitääkö luotettavuuden vuoksi tilata lausunnot joka kaupungista? [[Toiminnot:Muokkaukset/91.154.202.189|91.154.202.189]] 20. marraskuuta 2015 kello 03.51 (EET)
 
== Sotabloggaus ==
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko