Ero sivun ”Runoilija” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 60 Wikidatan sivulle d:q49757 siirrettyä kielilinkkiä
Ei muokkausyhteenvetoa
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Runoilija''' on luova ja taiteellinen [[kirjailija]], joka kirjoittaa [[runo]]ja. Historian ensimmäisenä nimeltä tunnettuna runoilijana pidetään [[Enheduanna]]a 2200-luvulta eaa.{{Lähde|17. lokakuuta 2012}} Maailmankirjallisuudessa kuuluisia runoilijoita ovat muiden muassa [[Homeros]], [[William Shakespeare]] ja [[Johann Wolfgang von Goethe]]. Suomalaisia runoilijoita ovat muun muassa [[Johan Ludvig Runeberg|J. L. Runeberg]], [[Eino Leino]], [[Edith Södergran]] ja [[Aila Meriluoto]].
'''Runoilija''' on luova ja taiteellinen [[kirjailija]], joka kirjoittaa [[runo]]ja. Historian ensimmäisenä nimeltä tunnettuna runoilijana pidetään [[Enheduanna]]a 2200-luvulta eaa.{{Lähde|17. lokakuuta 2012}} Maailmankirjallisuudessa kuuluisia runoilijoita ovat muiden muassa [[Homeros]], [[William Shakespeare]] ja [[Johann Wolfgang von Goethe]]. Suomalaisia runoilijoita ovat muun muassa [[Johan Ludvig Runeberg|J. L. Runeberg]], Auvo Puurtinen, [[Eino Leino]], [[Edith Södergran]] ja [[Aila Meriluoto]].


{{commonscat|poets}}
{{commonscat|poets}}

Versio 4. marraskuuta 2015 kello 22.06

Runoilija on luova ja taiteellinen kirjailija, joka kirjoittaa runoja. Historian ensimmäisenä nimeltä tunnettuna runoilijana pidetään Enheduannaa 2200-luvulta eaa.lähde? Maailmankirjallisuudessa kuuluisia runoilijoita ovat muiden muassa Homeros, William Shakespeare ja Johann Wolfgang von Goethe. Suomalaisia runoilijoita ovat muun muassa J. L. Runeberg, Auvo Puurtinen, Eino Leino, Edith Södergran ja Aila Meriluoto.

Commons
Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Runoilija.
Tämä kirjallisuuteen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.