Ero sivun ”Lore (Star Trek)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
3 merkkiä poistettu ,  16 vuotta sitten
p
ei muokkausyhteenvetoa
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
(lyhennellen käännetty en-wikistä ja Memory Alphan sivuilta)
 
pEi muokkausyhteenvetoa
Loren rakensi Noonien Soong ja tämän vaimo Juliana Soong Omicron Theta -tähdellä [[B-4]]:sen jälkeen ja ennen Dataa. Lorella oli yli-inhimilliset voimat sekä enemmän nopeutta ja älykkyyttä verrattuna ihmiseen. Hänen tunneohjelmansa oli myös hyvin kehittynyt, mutta tuntemattomasta syystä Lore alkoi osoittamaan merkkejä henkisestä epätasapainosta, pahansuopuudesta sekä ylimielisyydestä ihmisiä kohtaan. Soongia vaadittiin sammuttamaan Lore, koska hän herätti pelkoa ihmisten parissa. Lore myöhemmin väitti heidän olleen kateellisia, koska pitivät häntä liian täydellisenä.
 
Jaksossa "Datalore" Data löysi Loren vuonna 2364 ja tohtori [[Beverly Crusher]] ryhmänsä kanssa kokosi hänet. Pian kuitenkin Loren mielenhäiriöt nousivat pintaan. Hän kytki Datan pois päältä ja esiintyen veljenään Lore yritti ottaa Enterprisen haltuunsa. Hänet kuitenkin sädetettiin avaruuteen ennen kuin hän ehti tappamaantappaa ketään.
 
Soong kutsui Datan Terlina III:seen jaksossa "Brother" antaakseen hänellä tunnesirun, jonka avulla hän voisi kokea samoja tunteita kuin ihmiset. Lorekin sai tietää kutsusta, tekeytyi Dataksi ja sai Soongin antamaan sirun hänelle. Sen jälkeen Lore hyökkäsi Soongin kimppuun ja pakeni.
8 852

muokkausta

Navigointivalikko