Ero sivun ”Limingan Kiekko” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ari-69 (keskustelu | muokkaukset)
Alkuun. Lk:1. Lähteistys: omat kotisivut, suoraa kopiointia koetettu välttää.
 
Ari-69 (keskustelu | muokkaukset)
Täydennetty, omin sanoin. Toteutettu saatujen lähdeviitetietojen perusteella. (ks. viitelista)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Limingan Kiekko''' (''LiKi'') on [[suomalainen]] [[urheiluseura]]. Seuran toiminta tapahtuu lähinnä [[Liminka|Limingan]] alueella, [[Pohjois-Pohjanmaa]]lla. Se on perustettu vuonna [[1982]], ja sen päälajeina ovat [[jääkiekko]] ja [[jalkapallo]]. Seura on [[Nuori Suomi]]-tunnuksella merkitty, [[rekisteröity yhdistys]].
'''Limingan Kiekko''' (''LiKi'') on [[suomalainen]] [[urheiluseura]]. Seuran toiminta tapahtuu lähinnä [[Liminka|Limingan]] alueella, [[Pohjois-Pohjanmaa]]lla. Se on perustettu vuonna [[1982]], ja sen päälajeina ovat [[jääkiekko]] ja [[jalkapallo]]. Aktiivia nuorison urheilukasvatusta tekevä seura on [[Nuori Suomi]]-tunnuksella merkitty, [[rekisteröity yhdistys]].


==Lähteet==
==Lähteet==

Versio 17. lokakuuta 2015 kello 23.31

Limingan Kiekko (LiKi) on suomalainen urheiluseura. Seuran toiminta tapahtuu lähinnä Limingan alueella, Pohjois-Pohjanmaalla. Se on perustettu vuonna 1982, ja sen päälajeina ovat jääkiekko ja jalkapallo. Aktiivia nuorison urheilukasvatusta tekevä seura on Nuori Suomi-tunnuksella merkitty, rekisteröity yhdistys.

Lähteet