Ero sivun ”Crisis Management Initiative” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Poistettu vanhentuneita tietoja.
Rivi 19: Rivi 19:
| huomautukset =
| huomautukset =
}}
}}
'''Crisis Management Initiative ry''' ('''CMI''') on Suomen presidentin [[Martti Ahtisaari|Martti Ahtisaaren]] vuonna [[2000]] perustama itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, joka tuottaa sekä tietoa että käytännön ratkaisuja rauhanprosesseihin ja [[konflikti]]en ratkaisuun. CMI:llä on hankkeita ja toimeksiantoja useilla kriisialueilla muun muassa Afrikassa, Lähi-idässä, Mustanmeren alueella sekä Kaakkois-Aasiassa. CMI:n toiminta perustuu laajoille kansainvälisille [[verkosto]]ille ja se yhdistää tutkimuksen, toiminnan ja vaikuttamisen. Järjestön pääkonttori on [[Helsinki|Helsingissä]], ja sillä on toimisto myös [[Bryssel]]issä sekä projektitoimistot muun muassa [[Monrovia]]ssa, [[Addis Abeba]]ssa ja Ammanissa.
'''Crisis Management Initiative ry''' ('''CMI''') on Suomen presidentin [[Martti Ahtisaari|Martti Ahtisaaren]] vuonna [[2000]] perustama itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, joka tuottaa sekä tietoa että käytännön ratkaisuja rauhanprosesseihin ja [[konflikti]]en ratkaisuun. CMI:llä on hankkeita ja toimeksiantoja useilla kriisialueilla muun muassa Afrikassa, Lähi-idässä ja Mustanmeren alueella. CMI:n toiminta perustuu laajoille kansainvälisille [[verkosto]]ille ja se yhdistää tutkimuksen, toiminnan ja vaikuttamisen. Järjestön pääkonttori on [[Helsinki|Helsingissä]], ja sillä on toimisto myös [[Bryssel]]issä.


Martti Ahtisaari toimii CMI:n hallituksen puheenjohtajana. CMI:n [[toiminnanjohtaja]] on Tuija Talvitie (1. marraskuuta 2009 alkaen).
Martti Ahtisaari toimii CMI:n hallituksen puheenjohtajana. CMI:n [[toiminnanjohtaja]] on Tuija Talvitie.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 30. syyskuuta 2015 kello 12.06

Crisis Management Initiative
Tiedosto:Cmi logo.jpg
Perustettu 2000
Päämaja Suomi Helsinki, Suomi
puheenjohtaja Martti Ahtisaari
Aiheesta muualla
www.cmi.fi/

Crisis Management Initiative ry (CMI) on Suomen presidentin Martti Ahtisaaren vuonna 2000 perustama itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, joka tuottaa sekä tietoa että käytännön ratkaisuja rauhanprosesseihin ja konfliktien ratkaisuun. CMI:llä on hankkeita ja toimeksiantoja useilla kriisialueilla muun muassa Afrikassa, Lähi-idässä ja Mustanmeren alueella. CMI:n toiminta perustuu laajoille kansainvälisille verkostoille ja se yhdistää tutkimuksen, toiminnan ja vaikuttamisen. Järjestön pääkonttori on Helsingissä, ja sillä on toimisto myös Brysselissä.

Martti Ahtisaari toimii CMI:n hallituksen puheenjohtajana. CMI:n toiminnanjohtaja on Tuija Talvitie.

Aiheesta muualla

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai ei-kaupalliseen organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.