Ero sivun ”Five Nights at Freddy’s 2” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Bot: Parsoid bug phab:T107675)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisovelluksesta 
* '''Toy Freddy''' on Freddy Fazbearin pohjalta tehty uusi robotti. Hänellä on punaiset posket, ja silinterin lierin yllä kulkee punainen nauha. Hänellä on myös vanhalta Freddyltä tuttu harmaanmusta rusetti. Toy Freddy on hieman pienempi kuin edeltäjänsä. Robotti ilmestyy huoneeseen tuulettimen taakse pää kenossa, sekä suu ammollaan ja silmät mustina. Jos pelaaja ei ehdi laittaa naamaria päälle Toy Freddy tappaa pelaajan. Toy Freddystä (tilastojen mukaan) pidetään vähiten, Balloon Boystakin tykätään n. kolme kertaa enemmän.
 
* '''The Mangle''' (Toy Foxy) on valkoinen, vaaleanpunaisilla kuvioilla ja meikeillä varusteltu Foxyn pohjalta rakennettu robotti, jolla on monta kättä. Mangle oli alun perin Kid's Covessa sijainnut lapsia viihdyttävä robotti, mutta koska lapset hajottivat sen jatkuvasti, Mangle muunnettiin "pura ja kokoa itse" -vetonumeroksi, jolla lapset saivat leikkiä. Henkilökunta koitti rakentaa Manglesta uutta "söpömpää" Foxya, mutta epäonnistuivat siinä täysin. Mangle liikkuu kattoa pitkin ja toisinaan tulee Main Halliin yhtä aikaa Foxyn kanssa. Manglen sukupuolta ei tiedetä mutta epäillään välillä mieheksi vaikka hänen uskotaan olevan nainen, koska hänen nimensä on Mangle eikä Toy Foxy ja hänellä on meikkiä sekä hän esiintyy "Ladies Night"-nimisessä erikoisyössä *yhdessä Chican ja Toy Chican kanssa. Manglen toinen silmä on pudonnut Kid's Coven lattialle ja kun hän on pelaajan edessä käytävällä, voi nähdä toisen tukiluurangon pään, jolla myös on vain toinen silmä tallella. Uskotaan että Manglessa on kiinni Toy Chican nokka, mutta on todistettu että se on vain Manglen rusetti. On sanottu että Manglen pitämä ääni voisi merkitä esimerkiksi: "IT'S ME", "Leave me alone" tai "Help me". Manglen sukupuoli on tuntematon, mutta hän on oletettavasti nainen. Monet ovat teorisoineet Manglen aiheuttaneen kuuluisan pureman. (the Bite of 87')
 
* '''Balloon Boy''' (fanien kutsumana BB) on ilmapalloja pitelevä pienikokoinen ihmisrobotti, joka yleensä huutelee pikkulapsen äänellä "Hi!" ja "Hello!" sekä nauraa käytävillä. Hän aloittaa Game Hallista. Hän tulee huoneeseen vasemmanpuolisen ilmaventtiilin kautta ja jää useimmiten tuijottamaan pelaajaa sieltä. Jos pelaaja ei onnistu pääsemään eroon Balloon Boysta ajoissa, tämä ilmestyy seisomaan toimiston vasemmalle puolelle, estäen taskulampun käytön, nauraen jatkuvasti. Balloon Boy myös houkuttelee Toy-robotteja sekä Foxya huoneeseen naurullaan. Kun BB ilmestyy huoneeseen, voi esim. Foxy hyökätä vapaasti. Voi olla että Balloon Boy on hallusinaatio koska Phone Guy ei mainitse siitä ja se ei tee mitään.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko