Ero sivun ”Oceanic Airlines” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
4 merkkiä lisätty ,  6 vuotta sitten
p
linkki
p (linkki)
'''Oceanic Airlines''' on [[fiktio|kuvitteellinen]], useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa esiintyvä [[lentoyhtiö]]. Sitä ei pidä sekoittaa oikeisiin lentoyhtiöihin [[Trans Oceanic Airlines]] ja [[Ocean Airlines]].
 
Oceanic Airlines esitetään yleensä erittäin riskialttiina lentoyhtiönä, jonka toiminnot tuntuvat olevan enemmän tai vähemmän retuperällä. Yhtiöstä onkin tullut eräänlainen sisäpiirin vitsi televisio- ja elokuvaharrastajien keskuudessa: esimerkiksi suosittu televisio-ohjelmien [[arvostelusivusto]] ''Television Without Pity'' myi rajoitetun määrän paitoja ja laukkuja, joihin oli painettu Oceanic Airlinesin logo ja [[slogan]] ''Getting halfway there is all the fun!'' (”Pääseminen puolimatkaan on suurin huvi”). Televisiosarjassa ''[[Lost]]'' esitetty lentoyhtiön mainoslause ''Taking You Places You've Never Imagined!'' (”Viemme sinut paikkoihin, joita et ole ikinä kuvitellutkaan”) tuntuu erittäin sopivalta katastrofialttiille lentoyhtiölle.
 
Vuoden 1996 elokuvassa ''[[Ratkaisun hetket]]'' käytettiin runsaasti lennossa kuvattua materiaalia, jossa käytetään oikeaa Oceanic Airlinesin logolla varustettua [[Boeing 747]]- lentokonetta. Materiaalia kuvattiin niin runsaasti, että sitä on käytetty useissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa.
105 755

muokkausta

Navigointivalikko