Ero sivun ”Hallilan koulutalo” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p kh
Rivi 1: Rivi 1:
[[Tiedosto:Hallilan koulu 2012.jpg|thumb|250px|Hallilan koulu vuonna 2012.]]
[[Tiedosto:Hallilan koulu 2012.jpg|thumb|250px|Hallilan koulu vuonna 2012.]]
'''Hallilan koulutalo''' on [[Tampere]]en [[Hallila]]ssa sijaitseva [[ala-aste]]. Hallilan koulu on osa [[Kanjonin koulu]]a ja siellä opiskellaan 1-4 luokkien ajan. Koululla toimii myös iltapäiväkerho. Koulun osoite on Havumetsänkatu 1 ja postinumero on 33820 Tampere. Koulun vieressä sijaitsee Hallilan päiväkoti. Koulun kolmas- ja neljäsluokkalaiset menevät Kanjonin kouluun käsitöiden tunneille. Hallilan koulussa ei ole tietokoneluokkia, mutta koululla on käytössään [[kannettava tietokone|kannettavat tietokoneet]]. Koululaiset ruokailevat luokissa.
'''Hallilan koulutalo''' on [[Tampere]]en [[Hallila]]ssa sijaitseva [[ala-aste]]. Hallilan koulu on osa [[Kanjonin koulu]]a ja siellä opiskellaan 1.–4. luokkien ajan. Koululla toimii myös iltapäiväkerho. Koulun osoite on Havumetsänkatu 1 ja postinumero on 33820 Tampere. Koulun vieressä sijaitsee Hallilan päiväkoti. Koulun kolmas- ja neljäsluokkalaiset menevät Kanjonin kouluun käsitöiden tunneille. Hallilan koulussa ei ole tietokoneluokkia, mutta koululla on käytössään [[kannettava tietokone|kannettavat tietokoneet]]. Koululaiset ruokailevat luokissa.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 17. heinäkuuta 2015 kello 13.44

Hallilan koulu vuonna 2012.

Hallilan koulutalo on Tampereen Hallilassa sijaitseva ala-aste. Hallilan koulu on osa Kanjonin koulua ja siellä opiskellaan 1.–4. luokkien ajan. Koululla toimii myös iltapäiväkerho. Koulun osoite on Havumetsänkatu 1 ja postinumero on 33820 Tampere. Koulun vieressä sijaitsee Hallilan päiväkoti. Koulun kolmas- ja neljäsluokkalaiset menevät Kanjonin kouluun käsitöiden tunneille. Hallilan koulussa ei ole tietokoneluokkia, mutta koululla on käytössään kannettavat tietokoneet. Koululaiset ruokailevat luokissa.

Aiheesta muualla

Hallilan koulun kotisivut

Lähteet

Tämä koulutukseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.