Ero sivun ”Pro Evolution Soccer 2014” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
turha roska pois
Ei muokkausyhteenvetoa
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Rivi 11: Rivi 11:
}}
}}


'''Pro Evolution Soccer 2014''' eli '''PES 2014''', [[Japani]]ssa ja [[Etelä-Korea]]ssa tunnetaan myös nimellä '''World Soccer: Winning Eleven 2014''' on [[Pro Evolution Soccer]]-jalkapallopelisarjan kolmastoista julkaisu. PES 2014:ssa voi pelata [[UEFA Champions League]]ta, [[UEFA Europa League]]ta sekä [[UEFA Super Cup]]ia. Ensimmäistä kertaa pelissä voi myös pelata [[AFC Champions League]]ta, Argentiinan pääsarjaa sekä Chilen pääsarjaa. PES 2014 on viimeinen Pro Evolution Soccer-sarjan peli, joka ilmestyy [[PlayStation 2]]:lle.
'''Pro Evolution Soccer 2014''' eli '''PES 2014''', [[Japani]]ssa ja [[Etelä-Korea]]ssa tunnetaan myös nimellä '''World Soccer: Winning Eleven 2014''' on [[Pro Evolution Soccer]]-jalkapallopelisarjan kolmastoista julkaisu. PES 2014:ssa voi pelata [[UEFA Champions League]]ta, [[UEFA Europa League]]ta sekä [[UEFA Super Cup]]ia. Ensimmäistä kertaa pelissä voi myös pelata [[AFC Champions League]]ta, Argentiinan pääsarjaa sekä Chilen pääsarjaa. PES 2014 on viimeinen Pro Evolution Soccer-sarjan peli, joka ilmestyy [[PlayStation 3]]:lle.


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Versio 11. kesäkuuta 2015 kello 15.56

Pro Evolution Soccer
Kehittäjä PES Productions
Julkaisija Konami
Jakelija Konami Digital Entertainment ja Steam
Pelisarja EFootball
Pelimoottori Fox Engine ja Havok
Julkaistu
Lajityyppi jalkapallovideopeli (d)
Pelimuoto moninpeli ja yksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Kaikenikäisille
PEGI 3
USK 0
Alusta Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation Portable, PlayStation 2, Xbox 360 ja Nintendo 3DS
Jakelumuoto Optinen levy ja digitaalinen jakelu
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Pro Evolution Soccer 2014 eli PES 2014, Japanissa ja Etelä-Koreassa tunnetaan myös nimellä World Soccer: Winning Eleven 2014 on Pro Evolution Soccer-jalkapallopelisarjan kolmastoista julkaisu. PES 2014:ssa voi pelata UEFA Champions Leagueta, UEFA Europa Leagueta sekä UEFA Super Cupia. Ensimmäistä kertaa pelissä voi myös pelata AFC Champions Leagueta, Argentiinan pääsarjaa sekä Chilen pääsarjaa. PES 2014 on viimeinen Pro Evolution Soccer-sarjan peli, joka ilmestyy PlayStation 3:lle.

Lähteet

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.