Ero sivun ”Onni Tommila” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Paj (keskustelu | muokkaukset)
p Ajantasaistus
Sisältöä lisätty
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Onni Tommila''' (s. 1999) on suomalainen lapsi[[näyttelijä]], joka tunnetaan parhaiten elokuvista ''[[Rare Exports]]'' ja ''[[Skavabölen pojat]]'', joissa näytteli myös [[Ilmari Järvenpää]]. Lisäksi Onni oli Eetun äänenä lastenelokuvassa ''[[Eetu ja Konna]]''. Lisäksi hän näyttelee Oskaria keväällä 2015 ilmestyneessä elokuvassa ''[[Big Game (elokuva)|Big Game]]''.
'''Onni Tommila''' (s. 1999) on suomalainen lapsi[[näyttelijä]], joka tunnetaan parhaiten elokuvista ''[[Big Game]]'' , jossa hän näyttelee 13-vuotiasta metsästäjänpoikaa Oskaria, ''[[Rare Exports]]'' ja ''[[Skavabölen pojat]]'', joissa näytteli myös [[Ilmari Järvenpää]]. Lisäksi Onni oli Eetun äänenä lastenelokuvassa ''[[Eetu ja Konna]]''.


Onni Tommila on näyttelijä [[Jorma Tommila]]n poika.
Onni Tommila on näyttelijä [[Jorma Tommila]]n poika.

Versio 18. toukokuuta 2015 kello 15.28

Onni Tommila (s. 1999) on suomalainen lapsinäyttelijä, joka tunnetaan parhaiten elokuvista Big Game , jossa hän näyttelee 13-vuotiasta metsästäjänpoikaa Oskaria, Rare Exports ja Skavabölen pojat, joissa näytteli myös Ilmari Järvenpää. Lisäksi Onni oli Eetun äänenä lastenelokuvassa Eetu ja Konna.

Onni Tommila on näyttelijä Jorma Tommilan poika.

Elokuvat ja roolit

Lähteet