Ero sivun ”Pokémon Crystal” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Pokémon Crystal on [[Game Boy Color]]in Pokémon-peli. Seikkailu käydään samalla alueella kuin Pokémon Goldissa ja Pokémon Silverissä, eli Johdossa. Pelin aloituspokemoneina ovat Cyndaquil, Chikorita ja Totodile. Muutoksia Pokémon Goldin/Silverin ja Crystalin välillä, on: eri Pokémoneja ja Pokémoneilla on liikkumisanimaatiot tullessa otteluareenalle. Muitakin pikkumuutoksia on tapahtunut. Kyseisestä pelistä riittää pelattavaa ensimmäisellä kerralla 20-60 tuntia riippuen pelaajasta.
Pokémon Crystal on [[Game Boy Color]]in Pokémon-peli. Seikkailu käydään samalla alueella kuin [[Pokémon Gold]]issa ja [[Pokémon Silver]]issä, eli Johdossa. Pelin aloituspokemoneina ovat [[Cyndaquil]], [[Chikorita]] ja [[Totodile]]. Muutoksia Pokémon Goldin/Silverin ja Crystalin välillä, ovat: eri Pokémonit ja Pokémoneilla on liikkumisanimaatiot tullessa otteluareenalle. Muitakin pikkumuutoksia on tapahtunut. Kyseisestä pelistä riittää pelattavaa ensimmäisellä kerralla 20-60 tuntia riippuen pelaajasta.

Versio 13. elokuuta 2006 kello 20.05

Pokémon Crystal on Game Boy Colorin Pokémon-peli. Seikkailu käydään samalla alueella kuin Pokémon Goldissa ja Pokémon Silverissä, eli Johdossa. Pelin aloituspokemoneina ovat Cyndaquil, Chikorita ja Totodile. Muutoksia Pokémon Goldin/Silverin ja Crystalin välillä, ovat: eri Pokémonit ja Pokémoneilla on liikkumisanimaatiot tullessa otteluareenalle. Muitakin pikkumuutoksia on tapahtunut. Kyseisestä pelistä riittää pelattavaa ensimmäisellä kerralla 20-60 tuntia riippuen pelaajasta.