Ero sivun ”Spider-Man 3 – Hämähäkkimies 3” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[[Peter Parker]] on onnistunut löytämään tasapainon yksityiselämänsä ja sankarielämänsä välillä ja aikoo nyt kosia [[Mary Jane Watson|Mary Janea]]. Eräänä iltana Mary Janen ja Peterin viettäessä treffejään puistossa, syöksyy taivaalta meteoriitti maahan, josta purkautuu musta [[symbiootti (sarjakuvat)|symbiootti]], joka kiinnittää itsensä Peterin moottoripyörään. Samaan aikaan karannut vanki Flint Marko putoaa hiukkasfysiikan kokeilulaitoksen kuoppaan, jossa tiedemiehet ovat testaamassa uutta keksintöään. Tuloksena Flint Marko saa kyvyn muuttua hiekaksi ja hänestä tulee [[Hiekkamies]]. Peterin paras ystävä, [[Harry Osborn]], uskoo Peterin tappaneen hänen isänsä ja aikoo nyt kostaa ystävälleen. Hän hyökkää Peterin kimppuun ja taistelun voittajana selvinnyt Peter aiheuttaa vahingossa ystävälleen muistinmenetyksen, jonka johdosta Harry ei muista melkein mitään äskettäisistä tapahtumista.
 
Myöhemmin kun Peter pelastaa [[Gwen Stacy]]n, poliisimestarin tyttären, hänen kunniakseen järjestetään festivaalit, joiden aikana Flint Marko yrittää varastaa rahaa kuljettavan panssariauton. Peter menee paikalle ja häviää taistelun ylivoimaisesti. Myöhemmin poliisimestari George Stacy kertoo May-tädille ja Peterille, että MarkoMarkon olleenkin se, joka todella tappoi [[Ben Parker]]in, Peterin sedän. Radiota kuunnellen Peter odottaa Markon uutta hyökkäystä. Peterin nukkuessa symbiootti siirtää itsensä Peterin ruumiiseen ja muuttaa hämähäkkipuvun mustaksi. Peter huomaa, että ainoastaan puku ei ole muuttunut vaan myös hänen voimansa ovat kasvaneet. Musta puku muuttaa Peterin mieltä ja tekee hänestä väkivaltaisemman. Peter jäljittää Markon viemäristä ja voittaa hänet ylivoimaisesti huuhtomalla tämän viemäriveden mukana pois.
 
Peterin muuttunut luonne ajaa Mary Janen pois hänen luotaan ja tämä löytää lohtua Harrysta. Harry näkee isänsä haamun ja toipuu muistinmenetyksestään ja pakottaa Mary Janen jättämään Peterin. Mary Jane väittää, että hänellä on toinen mies ja Harry paljastaa Peterille olevansa se Mary Janen seurustelukumppani. Myöhemmin Peter menee tapaamaan Harrya Osbornin kartanoon. Mustan puvun voimilla Peter pieksee Harryn mustelmille ja räjähtävä kurpitsapommi saa Harryn kasvot vääristymään. Mustan puvun hallitessa Peteriä hän nöyryyttää paikallista kuvaajaa Eddie Brockia, joka myy valekuvia Hämähäkkimiehestä.
60 188

muokkausta

Navigointivalikko