Ero sivun ”Jason Lewis” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Ism (keskustelu | muokkaukset)
p w (perusmuotoihin), kl, l
Rivi 1: Rivi 1:
Jason Lewis (s. [[25. kesäkuuta 1971]]) on amerikkalainen [[huippumalli]] sekä [[näyttelijä]]. Lewis muistetaan parhaiten roolistaan [[HBO]]:n komediasarjassa [[Sinkkuelämää]] (Sex and the City). Lewis on tehnyt myös pienempiä rooleja mm. sarjoissa [[Siskoni on noita]] sekä [[C.S.I. Miami]]
'''Jason Lewis''' (s. [[25. kesäkuuta]] [[1971]]) on amerikkalainen [[huippumalli]] sekä [[näyttelijä]]. Lewis muistetaan parhaiten roolistaan [[HBO]]:n komediasarjassa [[Sinkkuelämää]] (Sex and the City). Lewis on tehnyt myös pienempiä rooleja mm. sarjoissa [[Siskoni on noita]] sekä [[C.S.I. Miami]]


Jason Lewis on kotoisin [[Etelä-Kalifornia]]sta, missä vietti nuoruutensa. Teini-ikäisenä Lewis halusi tienata rahaa ja lähteä katsomaan maailmaa. Hän tienasi ensin rahaa tarjoilijana ja putkimiehenä, ja teki 55 tuntisia viikkoja. Kesäkuussa 1993 Lewis sai koottua tarpeeksi rahaa matkustaakseen [[Pariisi]]in, missä hänen huippumallin uransa urkeni. Jason teki lyhyen aikaa Pariisissa, mistä jatkoi matkaansa [[Milano]]on. Lewis teki kampanjoita muoti ja kosmetiikkayrityksille kuten [[Tommy Hilfiger]], [[Boss]] ja [[Ray Ban]]. Vuonna 1996 Jason nimettiin Vuoden Miesmalli -ehdokkaaksi VH1 Fashion Music Awardseissa.


Mallintöiden ohella Jason Lewis opiskeli myös näyttelemistä tulevaisuuden roolit mielessään. Hän saikin pienen osan 90 luvun hittisarjasta [[Beverly Hills 90210]], mutta isomman osan supersuositusta Sinkkuelämää sarjasta.
----
[[Luokka:Yhdysvaltalaiset näyttelijät|Lewis, Jason]]

[[de:Jason Lewis]]

[[en:Jason Lewis]]
Jason Lewis on kotoisin [[Etelä-Kaliforniasta]], missä vietti nuoruutensa. Teini-ikäisenä Lewis halusi tienata rahaa ja lähteä katsomaan maailmaa. Hän tienasi ensin rahaa tarjoilijana ja putkimiehenä, ja teki 55 tuntisia viikkoja. Kesäkuussa 1993 Lewis sai koottua tarpeeksi rahaa matkustaakseen [[Pariisiin]], missä hänen huippumallin uransa urkeni. Jason teki lyhyen aikaa Pariisissa, mistä jatkoi matkaansa [[Milanoon]]. Lewis teki kampanjoita muoti ja kosmetiikkayrityksille kuten [[Tommy Hilfiger]], [[Boss]] ja [[Ray Ban]]. Vuonna 1996 Jason nimettiin Vuoden Miesmalli -ehdokkaaksi VH1 Fashion Music Awardseissa.
[[nl:Jason Lewis]]

Mallintöiden ohella Jason Lewis opiskeli myös näyttelemistä tulevaisuuden roolit mielessään. Hän saikin pienen osan 90 luvun hittisarjasta [[Beverly Hills, 90210]], mutta isomman osan supersuositusta Sinkkuelämää sarjasta.

Versio 7. elokuuta 2006 kello 20.58

Jason Lewis (s. 25. kesäkuuta 1971) on amerikkalainen huippumalli sekä näyttelijä. Lewis muistetaan parhaiten roolistaan HBO:n komediasarjassa Sinkkuelämää (Sex and the City). Lewis on tehnyt myös pienempiä rooleja mm. sarjoissa Siskoni on noita sekä C.S.I. Miami

Jason Lewis on kotoisin Etelä-Kaliforniasta, missä vietti nuoruutensa. Teini-ikäisenä Lewis halusi tienata rahaa ja lähteä katsomaan maailmaa. Hän tienasi ensin rahaa tarjoilijana ja putkimiehenä, ja teki 55 tuntisia viikkoja. Kesäkuussa 1993 Lewis sai koottua tarpeeksi rahaa matkustaakseen Pariisiin, missä hänen huippumallin uransa urkeni. Jason teki lyhyen aikaa Pariisissa, mistä jatkoi matkaansa Milanoon. Lewis teki kampanjoita muoti ja kosmetiikkayrityksille kuten Tommy Hilfiger, Boss ja Ray Ban. Vuonna 1996 Jason nimettiin Vuoden Miesmalli -ehdokkaaksi VH1 Fashion Music Awardseissa.

Mallintöiden ohella Jason Lewis opiskeli myös näyttelemistä tulevaisuuden roolit mielessään. Hän saikin pienen osan 90 luvun hittisarjasta Beverly Hills 90210, mutta isomman osan supersuositusta Sinkkuelämää sarjasta.