Ero sivun ”Olivia Munn” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p kuollut ulkoinen linkki
fix
Rivi 26: Rivi 26:
}}
}}


'''Lisa Olivia Munn''' (s. [[3. heinäkuuta]] [[1980]] [[Oklahoma City]], [[Oklahoma]], [[Yhdysvallat]]) on yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko, malli, televisiopersoona ja kirjailija. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa ''[[Iron Man 2]]'', ''[[Date Night]]'' ja ''[[Magic Mike]]'' sekä televisiosarjoissa ''[[Perfect Couples]]'' ja ''[[The Newsroom]]''.
'''Lisa Olivia Munn''' (s. [[3. heinäkuuta]] [[1980]] [[Oklahoma City]], [[Oklahoma]], [[Yhdysvallat]]) on yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko, malli, televisiopersoona ja kirjailija. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa ''[[Iron Man 2]]'', ''[[Date Night]]'' ja ''[[Magic Mike]]'' sekä televisiosarjoissa ''[[Perfect Couples]]'' ja ''[[Newsroom]]''.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 3. helmikuuta 2015 kello 00.00

Olivia Munn
Olivia Munn vuonna 2013.
Olivia Munn vuonna 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt3. heinäkuuta 1980 (ikä 43)
Oklahoma City, Oklahoma, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä, malli, kirjailija
Näyttelijä
Aktiivisena 2004–
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Lisa Olivia Munn (s. 3. heinäkuuta 1980 Oklahoma City, Oklahoma, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko, malli, televisiopersoona ja kirjailija. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Iron Man 2, Date Night ja Magic Mike sekä televisiosarjoissa Perfect Couples ja Newsroom.

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.