Ero sivun ”Wikipedia:Usein kysytyt kysymykset” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kh: hankalasti ymmärrettävä käyttöehtolainaus muutettu vastaukseksi kysymykseen.
(Kh: hankalasti ymmärrettävä käyttöehtolainaus muutettu vastaukseksi kysymykseen.)
*Jos olet rekisteröitymisen yhteydessä antanut sähköpostiosoitteesi, voit sisäänkirjautumissivulta pyytää uuden salasanan lähettämistä sähköpostitse.
 
== Täytyykö minun ilmoittaa siitä,asiasta ettäjos minulle maksetaan Wikipedian muokkaamisesta? ==
Kyllä. Wikimedia-säätion käyttöehdot ovat vuodesta 2014 asti sisältäneet kohdan, jonka mukaan muokkaajien on ilmoitettava mikäli he saavat tai odottavat saavansa korvausta joistakin muokkauksistaan. Ilmoituksen voit tehdä kertomalla asiasta omalla käyttäjäsivullasi, korvausta vastaan muokattavien artikkeleiden keskustelusivuilla, tai yksittäisten muokkausten yhteenvedossa. Ilmoituksesta tulee selvitä taho jolta saat korvauksen.
Wikimedia-säätion käyttöehdot ovat vuodesta 2014 asti sisältäneet seuraavan '''avoimuutta vaativan''' alaosion käyttäjille, joille maksetaan Wikipedian muokkaamisesta:
<blockquote>'''Ilmoittamatta tehdyt maksetut muokkaukset'''
Nämä käyttöehdot kieltävät petolliseen toimintaan ryhtymisen. Tähän luetaan sidonnaisuuksien vääristely, toisena henkilönä esiintyminen ja petos. Osana näitä velvoitteita, sinun tulee ilmoittaa työnantajasta, asiakkaasta tai yhteistyötahosta, jolta saat tai odotat saavasi korvausta muokkauksistasi. Sinun tulee tehdä tämä ilmoitus vähintään yhdellä seuraavista tavoista:
*lausunnolla omalla käyttäjäsivullasi,
*lausunnolla keskustelusivulla maksettujen muokkausten liitteenä tai
*lausunnolla maksetun muokkauksen yhteenvedossa.
Tähän soveltuvat lait tai yhteisön ja Wikimedia-säätiön käytännöt ja käytösohjeet, kuten eturistiriitoja käsittelevät, voivat edelleen rajoittaa maksettuja muokkauksia tai vaatia yksityiskohtaisemman lausunnon.
</blockquote>
 
Wikimedia-säätiöLisätietoja: katso laatikäyttöehtojen [[m:Terms_of_use/FAQ_on_paid_contributions_without_disclosure/fi|usein kysytyt kysymykset -sivun]] maksetuista muokkauksista ilmoittamisesta silloin kun uudet käyttöehdot tulivat voimaan.
 
[[Luokka:Wikipedian ylläpito|{{PAGENAME}}]]
21 188

muokkausta

Navigointivalikko