Ero sivun ”Organisaatio XIII” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
CAJH (keskustelu | muokkaukset)
p toimesta
Rivi 10: Rivi 10:
==Jäsenet==
==Jäsenet==
===Xemnas===
===Xemnas===
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Xehanort|Xehanort]]in Nobody ja jäsen I. Organisaation johtaja. Hallitsee tyhjyyden voimia, käyttää aseinaan Eteerisiä Teriä (''Ethereal Blades'') ja komentaa pääosin Noidiksi (''Sorcerers'') kutsuttuja Nobodyja. Hän tuhoutui Organisaation jäsenistä viimeisenä Maailmassa jota ei koskaan ollut Soran ja Rikun toimesta. Tämä johti Xehanortin Sydämettömän, "Ansemin", tuhoutumisen ohella itse Xehanortin paluuseen.
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Xehanort|Xehanort]]in Nobody ja jäsen I. Organisaation johtaja. Hallitsee tyhjyyden voimia, käyttää aseinaan Eteerisiä Teriä (''Ethereal Blades'') ja komentaa pääosin Noidiksi (''Sorcerers'') kutsuttuja Nobodyja. Sora ja Riku tuhosivat hänet viimeisenä organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut. Tämä johti Xehanortin Sydämettömän, "Ansemin", tuhoutumisen ohella itse Xehanortin paluuseen.


Xemnasia ei kuitenkaan nähty viimeisen kerran, sillä ''Dream Drop Distancessa'' Mestari Xehanortin nuori versio oli tuonut hänet menneisyydestä nykyaikaan tehdäkseen hänestä muiden Xehanortin menneisyyden versioiden tavoin osan uutta Organisaatiota.
Xemnasia ei kuitenkaan nähty viimeisen kerran, sillä ''Dream Drop Distancessa'' Mestari Xehanortin nuori versio oli tuonut hänet menneisyydestä nykyaikaan tehdäkseen hänestä muiden Xehanortin menneisyyden versioiden tavoin osan uutta Organisaatiota.
Rivi 17: Rivi 17:


===Xigbar===
===Xigbar===
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Braig|Braig]]in Nobody ja jäsen II. Käyttää aseinaan Nuolipistooleja (''Gunarrows''), kykenee siirtymään paikasta toiseen ja komentaa pääosin Tarkka-ampujiksi (''Snipers'') kutsuttuja Nobodyja. Tuhoutui Organisaation jäsenistä yhdeksäntenä Maailmassa jota ei koskaan ollut Soran toimesta. Hänet nähdään kuitenkin ''Dream Drop Distancessa'' yhtenä mestari Xehanortin uuden Organisaation jäsenistä.
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Braig|Braig]]in Nobody ja jäsen II. Käyttää aseinaan Nuolipistooleja (''Gunarrows''), kykenee siirtymään paikasta toiseen ja komentaa pääosin Tarkka-ampujiksi (''Snipers'') kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet yhdeksäntenä Organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut. Hänet nähdään kuitenkin ''Dream Drop Distancessa'' yhtenä mestari Xehanortin uuden Organisaation jäsenistä.


Xigbarin englanninkielinen ääni on [[James Patrick Stuart]] ja japaninkielinen ääni [[Hōchū Ōtsuka]].
Xigbarin englanninkielinen ääni on [[James Patrick Stuart]] ja japaninkielinen ääni [[Hōchū Ōtsuka]].


===Xaldin===
===Xaldin===
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Dilan|Dilan]]in Nobody ja jäsen III. Manipuoli tuulta, käyttää aseinaan kuutta Lindwormiksi kutsuttua keihästä ja Dragooneiksi kutsuttuja Nobodyja. Tuhoutui Organisaation jäsenistä seitsemäntenä Hirviön linnassa (''Beast's Castle'') Soran toimesta. Tämä johti Dilanin paluuseen.
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Dilan|Dilan]]in Nobody ja jäsen III. Manipuoli tuulta, käyttää aseinaan kuutta Lindwormiksi kutsuttua keihästä ja Dragooneiksi kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet seitsemäntenä organisaation jäsenistä Hirviön linnassa (''Beast's Castle''). Tämä johti Dilanin paluuseen.


Xaldinin englanninkielinen ääni on [[David Dayan Fisher]] ja japaninkielinen ääni [[Yōsuke Akimoto]].
Xaldinin englanninkielinen ääni on [[David Dayan Fisher]] ja japaninkielinen ääni [[Yōsuke Akimoto]].
Rivi 32: Rivi 32:


===Lexaeus===
===Lexaeus===
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Aeleus|Aeleus]]in Nobody ja jäsen V. Manipuloi maata ja käyttää aseenaan kirvestä nimeltä Taivaanpuolittaja (''Skysplitter''). Hän pyrki Zexionin kanssa sabotoimaan Marluxian suunnitelmat Unholan linnassa ja yritti herättää pimeyden Rikun sisällä. Tuhoutui Organisaation jäsenistä kolmentena Rikun toimesta. Tämä johti Aeleusin paluuseen.
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Aeleus|Aeleus]]in Nobody ja jäsen V. Manipuloi maata ja käyttää aseenaan kirvestä nimeltä Taivaanpuolittaja (''Skysplitter''). Hän pyrki Zexionin kanssa sabotoimaan Marluxian suunnitelmat Unholan linnassa ja yritti herättää pimeyden Rikun sisällä. Riku tuhosi hänet kolmentena Organisaation jäsenistä. Tämä johti Aeleusin paluuseen.


Lexaeusin englanninkielinen ääni on [[David Boat|Dave Boat]] ja japaninkielinen ääni [[Fumihiko Tachiki]].
Lexaeusin englanninkielinen ääni on [[David Boat|Dave Boat]] ja japaninkielinen ääni [[Fumihiko Tachiki]].


===Zexion===
===Zexion===
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Ienzo|Ienzo]]n Nobody ja jäsen VI. Käyttää aseenaan illuusion voimaa sekä Rangaistuksen kirjaa (''Book of Retribution''). Hän pyrki Lexaeusin kanssa sabotoimaan Marluxian suunnitelmat Unholan linnassa. Tuhoutuu Organisaation jäsenistä viidentenä Rikun kopion toimesta. Tämä johti Ienzon paluuseen.
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Ienzo|Ienzo]]n Nobody ja jäsen VI. Käyttää aseenaan illuusion voimaa sekä Rangaistuksen kirjaa (''Book of Retribution''). Hän pyrki Lexaeusin kanssa sabotoimaan Marluxian suunnitelmat Unholan linnassa. Rikun kopio tuhosi hänet viidentenä Organisaation jäsenistä. Tämä johti Ienzon paluuseen.


Zexionin englanninkielinen ääni on [[Vince Corazza]] ja japaninkielinen ääni [[Akira Ishida]].
Zexionin englanninkielinen ääni on [[Vince Corazza]] ja japaninkielinen ääni [[Akira Ishida]].


===Saïx===
===Saïx===
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Isa|Isan]] Nobody ja jäsen VII. Käyttää aseenaan lyomämiekkaa nimeltä Lunatic, kykenee siirtymään ns. berserkkitilaan kuunvalon vaikutuksesta ja komentaa pääosin Berserkeiksi (''Berserkers'') kutsuttuja Nobodyja. Hän nousi Xemnaksen oikeaksi kädeksi ja hyväksyi olemuksensa Nobodyna täysin, koska tunsi itsensä petetyksi Axelin ystävystyttyä Roxasin kanssa. Tuhoutuu Organisaation jäsenistä yhdentenätoista Maailmassa jota ei koskaan ollut Soran toimesta. Hänet nähdään kuitenkin ''Dream Drop Distancessa'' yhtenä Mestari Xehanortin uuden Organisaation jäsenistä.
[[Luettelo Kingdom Hearts -pelisarjan hahmoista#Isa|Isan]] Nobody ja jäsen VII. Käyttää aseenaan lyomämiekkaa nimeltä Lunatic, kykenee siirtymään ns. berserkkitilaan kuunvalon vaikutuksesta ja komentaa pääosin Berserkeiksi (''Berserkers'') kutsuttuja Nobodyja. Hän nousi Xemnaksen oikeaksi kädeksi ja hyväksyi olemuksensa Nobodyna täysin, koska tunsi itsensä petetyksi Axelin ystävystyttyä Roxasin kanssa. Riku tuhosi hänet yhdentenätoista Organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut.. Hänet nähdään kuitenkin ''Dream Drop Distancessa'' yhtenä Mestari Xehanortin uuden Organisaation jäsenistä.


Saïxin englanninkielinen ääni on [[Kirk Thornton]] ja japaninkielinen ääni [[Ginpei Sato]].
Saïxin englanninkielinen ääni on [[Kirk Thornton]] ja japaninkielinen ääni [[Ginpei Sato]].
Rivi 52: Rivi 52:


===Demyx===
===Demyx===
Jäsen IX. Luonteeltaan varsin laiska, eikä pidä taistelemisesta. Manipuloi vettä, käyttää aseenaan Arpeggioksi kutsumaansa [[sitar]]ia ja komentaa Tanssijoiksi (''Dancers'') kutsuttuja Nobodyja. Tuhoutuu Organisaation jäsenistä kuudentena Hollow Bastionissa Soran toimesta. Demyxin englanninkielinen ääni on [[Ryan O’Donohue]] ja japaninkielinen ääni [[Kenichi Suzumura]].
Jäsen IX. Luonteeltaan varsin laiska, eikä pidä taistelemisesta. Manipuloi vettä, käyttää aseenaan Arpeggioksi kutsumaansa [[sitar]]ia ja komentaa Tanssijoiksi (''Dancers'') kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet kuudentena Organisaation jäsenistä Hollow Bastionissa. Demyxin englanninkielinen ääni on [[Ryan O’Donohue]] ja japaninkielinen ääni [[Kenichi Suzumura]].


===Luxord===
===Luxord===
Jäsen X. Hän puhuu kuin kaikki hänen kokemansa olisivat vain peliä. Manipuloi aikaa, käyttää aseinaan Reiluksi Peliksi (''Fair Game'') kutsuttua maagista korttipakkaa ja komentaa Uhkapelureiksi (''Gamblers'') kutsuttuja Nobodyja. Tuhoutuu Organisaation jäsenistä kymmenentenä Maailmassa jota ei koskaan ollut Soran toimesta. Luxordin englanninkielinen ääni on [[Robin Atkin Downes]] ja japaninkielinen ääni [[Jouji Nakata]].
Jäsen X. Hän puhuu kuin kaikki hänen kokemansa olisivat vain peliä. Manipuloi aikaa, käyttää aseinaan Reiluksi Peliksi (''Fair Game'') kutsuttua maagista korttipakkaa ja komentaa Uhkapelureiksi (''Gamblers'') kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet kymmenentenä Organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut. Luxordin englanninkielinen ääni on [[Robin Atkin Downes]] ja japaninkielinen ääni [[Jouji Nakata]].


===Marluxia===
===Marluxia===

Versio 17. syyskuuta 2014 kello 14.34

Organisaatio XIII (engl. Organization XIII) on fiktiivinen ryhmä Square Enixin ja Disneyn luomassa Kingdom Hearts -pelisarjassa. Osa heidän hahmoistaan esiteltiin jo Kingdom Hearts: Chain of Memoriesissa ja loput pelissä Kingdom Hearts II.

Tausta

Kolmentoista ihmismäisen ulkonäön ja ajattelutavan säilyttäneen Nobodyn muodostama ryhmä. Se perustettiin, kun Ansem Viisaan oppilaat: Xehanort, Braig, Dilan, Even, Aeleus ja Ienzo jakaantuivat Sydämettömiksi ja Nobodyiksi. Nobodeilla oli todellisten persooniensa muistot, mutta he koostuvat vain ruumiista ja sielusta. Sydämiä heillä ei ollut. Kukin jäsen on numeroitu liittymisjärjestyksensä mukaan. Ensimmäinen oli Xehanortin Nobody, Xemnas. Jäsenten nimet olivat heidän odellisten persooniensa nimien ja konsonantin X anagrammeja.

He olivat rakentaneet oman maailman nimeltä Maailma jota ei koskaan ollut (The World That Never Was) ja pyrkivät Soran kukistamien Sydämettömien hallussa olevista sydämistä luomaan omat versionsa Valtakunnan Sydämistä.

Dream Drop Distancessa paljastui, että Nobodyt eivät ole ikuisesti vailla fyysistä sydäntä. Xemnas ja Xigbar olivat valehdelleet muille tehdäkseen heistä mestari Xehanortin sydämen palasilla Xehanortin klooneja ja käyttääkseen heitä uuden χ-miekan luomiseen.

Jäsenet

Xemnas

Xehanortin Nobody ja jäsen I. Organisaation johtaja. Hallitsee tyhjyyden voimia, käyttää aseinaan Eteerisiä Teriä (Ethereal Blades) ja komentaa pääosin Noidiksi (Sorcerers) kutsuttuja Nobodyja. Sora ja Riku tuhosivat hänet viimeisenä organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut. Tämä johti Xehanortin Sydämettömän, "Ansemin", tuhoutumisen ohella itse Xehanortin paluuseen.

Xemnasia ei kuitenkaan nähty viimeisen kerran, sillä Dream Drop Distancessa Mestari Xehanortin nuori versio oli tuonut hänet menneisyydestä nykyaikaan tehdäkseen hänestä muiden Xehanortin menneisyyden versioiden tavoin osan uutta Organisaatiota.

Englanninkielinen ääni on Paul St. Peter ja japaninkielinen ääni Norio Wakamoto.

Xigbar

Braigin Nobody ja jäsen II. Käyttää aseinaan Nuolipistooleja (Gunarrows), kykenee siirtymään paikasta toiseen ja komentaa pääosin Tarkka-ampujiksi (Snipers) kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet yhdeksäntenä Organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut. Hänet nähdään kuitenkin Dream Drop Distancessa yhtenä mestari Xehanortin uuden Organisaation jäsenistä.

Xigbarin englanninkielinen ääni on James Patrick Stuart ja japaninkielinen ääni Hōchū Ōtsuka.

Xaldin

Dilanin Nobody ja jäsen III. Manipuoli tuulta, käyttää aseinaan kuutta Lindwormiksi kutsuttua keihästä ja Dragooneiksi kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet seitsemäntenä organisaation jäsenistä Hirviön linnassa (Beast's Castle). Tämä johti Dilanin paluuseen.

Xaldinin englanninkielinen ääni on David Dayan Fisher ja japaninkielinen ääni Yōsuke Akimoto.

Vexen

Evenin Nobody ja jäsen IV. Manipuloi jäätä ja käyttää aseenaan "Jäätyneeksi ylpeydeksi" (Frozen Pride) kutsuttua kilpeä. Hän oli Organisaation jäsenistä se, joka loi Rikun kopion sekä Xionin. Tuhoutui Organisaation jäsenistä ensimmäisenä, kun Axel tuhosi hänet saadakseen Marluxian luottamuksen. Tämä johti Evenin paluuseen.

Vexenin englanninkielinen ääni on Derek Stephen Prince ja japaninkielinen ääni Nachi Nozawa.

Lexaeus

Aeleusin Nobody ja jäsen V. Manipuloi maata ja käyttää aseenaan kirvestä nimeltä Taivaanpuolittaja (Skysplitter). Hän pyrki Zexionin kanssa sabotoimaan Marluxian suunnitelmat Unholan linnassa ja yritti herättää pimeyden Rikun sisällä. Riku tuhosi hänet kolmentena Organisaation jäsenistä. Tämä johti Aeleusin paluuseen.

Lexaeusin englanninkielinen ääni on Dave Boat ja japaninkielinen ääni Fumihiko Tachiki.

Zexion

Ienzon Nobody ja jäsen VI. Käyttää aseenaan illuusion voimaa sekä Rangaistuksen kirjaa (Book of Retribution). Hän pyrki Lexaeusin kanssa sabotoimaan Marluxian suunnitelmat Unholan linnassa. Rikun kopio tuhosi hänet viidentenä Organisaation jäsenistä. Tämä johti Ienzon paluuseen.

Zexionin englanninkielinen ääni on Vince Corazza ja japaninkielinen ääni Akira Ishida.

Saïx

Isan Nobody ja jäsen VII. Käyttää aseenaan lyomämiekkaa nimeltä Lunatic, kykenee siirtymään ns. berserkkitilaan kuunvalon vaikutuksesta ja komentaa pääosin Berserkeiksi (Berserkers) kutsuttuja Nobodyja. Hän nousi Xemnaksen oikeaksi kädeksi ja hyväksyi olemuksensa Nobodyna täysin, koska tunsi itsensä petetyksi Axelin ystävystyttyä Roxasin kanssa. Riku tuhosi hänet yhdentenätoista Organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut.. Hänet nähdään kuitenkin Dream Drop Distancessa yhtenä Mestari Xehanortin uuden Organisaation jäsenistä.

Saïxin englanninkielinen ääni on Kirk Thornton ja japaninkielinen ääni Ginpei Sato.

Axel

Lean Nobody ja jäsen VIII. Hallitsee tulta, käyttää aseinaan Ikusiksi liekeiksi (Eternal Flames) kutsumiaan chakrameja ja komentaa pääosin Salamurhaajiksi (Assasins) kutsuttuja Nobodyja. Lähetettiin Unholaan linnaan kaksoisagentiksi Marluxian ja Larxenen tuhoamiseksi. Roxasin petettyä Organisaatio, hän alkaa toimia omillaan. Tuhoutuu Organisaation jäsenistä kahdeksantena, kun hän uhraa itsensä auttaakseen Soraa pääsemään Maailmaan jota ei koskaan ollut. Tämä johti Lean paluuseen.

Axelin englanninkielinen ääni on Quinton Flynn ja japaninkielinen ääni Keiji Fujiwara.

Demyx

Jäsen IX. Luonteeltaan varsin laiska, eikä pidä taistelemisesta. Manipuloi vettä, käyttää aseenaan Arpeggioksi kutsumaansa sitaria ja komentaa Tanssijoiksi (Dancers) kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet kuudentena Organisaation jäsenistä Hollow Bastionissa. Demyxin englanninkielinen ääni on Ryan O’Donohue ja japaninkielinen ääni Kenichi Suzumura.

Luxord

Jäsen X. Hän puhuu kuin kaikki hänen kokemansa olisivat vain peliä. Manipuloi aikaa, käyttää aseinaan Reiluksi Peliksi (Fair Game) kutsuttua maagista korttipakkaa ja komentaa Uhkapelureiksi (Gamblers) kutsuttuja Nobodyja. Sora tuhosi hänet kymmenentenä Organisaation jäsenistä Maailmassa jota ei koskaan ollut. Luxordin englanninkielinen ääni on Robin Atkin Downes ja japaninkielinen ääni Jouji Nakata.

Marluxia

Jäsen XI. Komensi Unholan Linnan lähetettyjen Organisaation jäseniä. Hallitsee kukkia ja käyttää aseenaan viikatetta nimeltä Graceful Dahlia. Houkutteli Soran Unholan linnaan vallatakseen Organisaation. Määräsi Axelin salamurhaamaan Vexenin. Larxenen kuoltua, hän sai tietää Axelin olevan kaksoisagentti ja Axelin paettua, hän taisteli Soraa vastaan ensin harhakuvana ja myöhemmin omana itsenään. Tuhoutui Organisaation jäsenistä neljäntenä. Englanninkielinen ääni on Keith Ferguson ja japaninkielinen ääni Shūichi Ikeda.

Larxene

Jäsen XII. Hallitsee sähköä ja käyttää aseinaan Foudreksi kutsumiaan veitsejä. Oli avuksi Marluxian apuri, mutta petti hänet huomattuaan Axelin petoksen ja yritti tappaa Soran. Tuhoutui Organisaation jäsenistä toisena. Englanninkielinen ääni on Shanelle Workman ja japaninkielinen ääni Yuko Miyamura.

Roxas

Soran Nobody, jäsen XIII ja avainmiekan käyttäjä. Roxasin englanninkielinen ääni on Jesse McCartney ja japaninkielinen ääni Kōki Uchiyama.

Hän on erilainen kuin muut Nobodyt, koska hänellä ei ole todellisen minänsä muistoja. Xemnas teki hänestä Organisaation jäsenen XIII ja antoi tämän käskyläisiksi Samuraiksi kutsutut Nobodyt. 358/2 Daysin tapahtumien aikana hänet laitettiin jäsenen VIII, Axelin, vastuulle, josta tuli Roxasin hyvä ystävä. Axelin lähdettyä Unholan linnaan, Roxasin parina toimi Xion, toinen avainmiekan käyttäjä, joka kuitenkin epäili Organisaation motiiveja. Xionin tuhottua itsensä hän motivoi Roxasia kääntymään Organisaatiota vastaan. Roxas häviää taistelun Rikua vastaan, menettää muistonsa ja joutuu Ansem Viisaan tekemään virtuaaliseen versioon Twilight Townista. Kingdom Hearts II:ssa Roxas tapaa Naminén, joka kertoo Roxasille totuuden siitä, että hän on vain Soran puolikas. Lopulta Roxas löytää nukkuvan Soran ja yhdistyy takaisin häneen.

Roxas käytti alun perin aseenaan "Valtakunnan avainta" (Kingdom Key), mutta Xionin uhrattua itsensä, Roxas sai kyvyn käyttää toista avainmiekkaa. Nämä avainmiekat muuttuivat ja ottivat nimet "Valanpitäjä" (Oathkeeper) ja "Unhoitus" (Oblivion). Sora itse sai Roxasin yhdistymisen jälkeen, myös kyvyn käyttää kahta avainmiekkaa.

Xion

Nobody, joka luotiin Soran muistoista. Hänen nimensä on anagrammi kirjaimesta X ja "No.i":stä, jossa 'i' tarkoittaa imaginääriyksikköä. Xionin englanninkielinen ääni 358/2 Daysissä on Alyson Stoner ja myöhemmissä peleissä Hayden Panettiere. Japaninkielinen ääni on Risa Uchida.

Kun Axel lähetetiin viiden muun Organisaation jäsenen kanssa Unholan Linnaan, Xion määrättiin häen tilalleen Roxasin pariksi. Xionista tuli Roxasin hyvä ystävä ja myöhemmin myös Axelin. Mutta tavattuaan Rikun, hän alkoi epäillä Organisaation motiivia. Ja saa lopulta tietää olevansa Kairiin liittyvistä Soran muistoista luotu kopio. Xion päättää karata huomatessaan tekevänsä Roxasin vain heikommaksi. Mutta Xemnaksen pakottamana Axel kaappaa hänet ja hänet ohjataan tuhoamaan Roxas, jotta tästä tulisi täydellinen kopio. Mutta Xion siirtääkin itsensä takaisin Soraan ja sen seurauksena vain Roxas enää muistaa hänet.

Todellinen Organisaatio XIII

Organisaatio XIII:n jäsenten oli alun perin tarkoitus toimia kuorina Mestari Xehanortin sydämen palasille ja toimia χ-miekan luomiseen tarvittavana kolmenatoista pimeytenä, kun Pahatarta hyväksikäyttäen kerättyjen Sydänten Prinsessojen oli tarkoitus toimia seitsemänä valona. Mutta kumpikin suunnitelma epäonnistui. Menneisyydestä tullut nuori Xehanort oli kuitenkin "Ansemin" antaman aikamatkustuskyvyn avulla koonnut Dream Drop Distancessa muiden aikojen versioitaan sekä sydämensä palasia kantaneita henkilöitä. Näiden kolmentoista "pimeyden etsijän" tulisi taistella seitsemää "valon vartijaa" eli avainmiekan käyttäjää vastaan ja näin luoda χ-miekka. Rikun vastustettua pimeyttä ja Roxasin palattua osaksi Soraa, Xehanort kaavaili Sorasta viimeistä jäsentä, mutta epäonnistui ja joutui perääntymään odottamaan oikeaa hetkeä.

Todelliseen Organisaatioon kuuluvat:

  • mestari Xehanort: Xehanortin nykyinen inkarnaatio ja muiden inkarnaatioidensa suunnitelmien todellinen herra.
  • nuori Xehanort: Xehanortin nuorin inkarnaatio, joka "Ansemin" avulla keräsi muut jäsenet eri aikakausilta.
  • "Ansem": Terra-Xehanortin Sydämetön.
  • Xemnas: Terra-Xehanortin Nobody ja alkuperäisen Organisaation johtaja.
  • Braig/Xigbar: Alkuperäisen Organisaation jäsen II.
  • Isa/Saïx: Alkuperäisen Organisaation jäsen VII.

Katso myös