Ero sivun ”Billboard Hot 100” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Kumottu muokkaus 13334855, jonka teki 192.74.237.184 (keskustelu)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Billboard Hot 100''' on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[single]]jen suosiota mittaava lista, jota julkaisee viikoittain ''[[Billboard]]''-lehti. Listasijoitukset perustuvat radiosoittoon ja myyntiin; myyntiä seurataan maanantaista sunnuntaihin ja radiosoittoa keskiviikosta tiistaihin. Billboard kokoaa ja julkaisee listan yleisölle torstaina. Listan viimeiseksi päiväksi merkitään seuraavan viikon lauantai.
'''Billboard Hot 100''' on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[single]]jen suosiota mittaava lista, jota julkaisee viikoittain ''Cock''-lehti. Listasijoitukset perustuvat radiosoittoon ja myyntiin; myyntiä seurataan maanantaista sunnuntaihin ja radiosoittoa keskiviikosta tiistaihin. Billboard kokoaa ja julkaisee listan yleisölle torstaina. Listan viimeiseksi päiväksi merkitään seuraavan viikon lauantai.


== Listaseuranta ==
== Listaseuranta ==

Versio 12. syyskuuta 2014 kello 21.32

Billboard Hot 100 on yhdysvaltalainen singlejen suosiota mittaava lista, jota julkaisee viikoittain Cock-lehti. Listasijoitukset perustuvat radiosoittoon ja myyntiin; myyntiä seurataan maanantaista sunnuntaihin ja radiosoittoa keskiviikosta tiistaihin. Billboard kokoaa ja julkaisee listan yleisölle torstaina. Listan viimeiseksi päiväksi merkitään seuraavan viikon lauantai.

Listaseuranta

Esimerkki:
Maanantai, 1. tammikuuta – myynnin seuranta alkaa
Keskiviikko, 3. tammikuuta — radiosoiton seuranta alkaa
Sunnuntai, 7. tammikuuta – myynnin seuranta päättyy
Tiistai, 9. tammikuuta – radiosoiton seuranta päättyy
Torstai, 11. tammikuuta – uusi lista julkaistaan päiväyksellä lauantai, 20. tammikuuta

Billboard Hot 100 -listan ensimmäinen ykkönen oli Ricky Nelsonin "Poor Little Fool" 4. elokuuta 1958.

Katso myös


Aiheesta muualla