Ero sivun ”Elis Sella” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 1 Wikidatan sivulle d:q5361341 siirrettyä kielilinkkiä
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Elis Sella''' ([[25. syyskuuta]] [[1930]] [[Viipuri]] – [[8. joulukuuta]] [[1992]]) oli [[Suomen juutalaiset|suomenjuutalainen]] näyttelijä. Hänet tunnettiin näyttelijä [[Seela Sella]]n aviomiehenä. Hän lainasi äänensä Pekka-kanille elokuvaan ''[[Liisa Ihmemaassa (vuoden 1951 elokuva)|Liisa ihmemaassa]]'' (1951). Lisäksi hän toimi kertojana [[Disney]]n satukaseteissa ''Tiku ja Taku - Pelastajat: Kadonneen linnunmunan arvoitus'', ''Tiku ja Taku - Pelastajat: Museovarkaiden jäljillä'' ja ''Tiku ja Taku - Pelastajat: Lentävän maton arvoitus''.
'''Elis Sella''' ([[25. syyskuuta]] [[1930]] [[Viipuri]] – [[8. joulukuuta]] [[1992]]) oli [[Suomen juutalaiset|suomenjuutalainen]] [[näyttelijä]]. Hänet tunnettiin näyttelijä [[Seela Sella]]n aviomiehenä. Hän lainasi äänensä Pekka-kanille elokuvaan ''[[Liisa Ihmemaassa (vuoden 1951 elokuva)|Liisa ihmemaassa]]'' (1951). Lisäksi hän toimi kertojana [[Disney]]n satukaseteissa ''Tiku ja Taku - Pelastajat: Kadonneen linnunmunan arvoitus'', ''Tiku ja Taku - Pelastajat: Museovarkaiden jäljillä'' ja ''Tiku ja Taku - Pelastajat: Lentävän maton arvoitus''.


==Filmografia==
==Filmografia==

Versio 21. kesäkuuta 2014 kello 13.31

Elis Sella (25. syyskuuta 1930 Viipuri8. joulukuuta 1992) oli suomenjuutalainen näyttelijä. Hänet tunnettiin näyttelijä Seela Sellan aviomiehenä. Hän lainasi äänensä Pekka-kanille elokuvaan Liisa ihmemaassa (1951). Lisäksi hän toimi kertojana Disneyn satukaseteissa Tiku ja Taku - Pelastajat: Kadonneen linnunmunan arvoitus, Tiku ja Taku - Pelastajat: Museovarkaiden jäljillä ja Tiku ja Taku - Pelastajat: Lentävän maton arvoitus.

Filmografia

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.