Ero sivun ”Gilmoren tytöt” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 merkki poistettu ,  6 vuotta sitten
Rory aloittaa ensimmäisen vuoden opiskelun Yalessa. Huonetoverikseen Rory saa muun muassa Parisin, joka toivuttuaan Harvardin hylkäyskirjeestä on päättänyt suunnata opiskelemaan Yaleen. Sookie ja Jackson saavat pojan ja nimeävät hänet Daveyksi. Luke ja Nicole ovat menneet naimisiin risteilyllä, mutta ovat nyt jo eroamassa. Pari haluaa vielä yrittää, mutta Luken tajuttua, että Nicole tapailee toista miestä, on ero väistämätön.
 
Paris tapailee salassa erästä Yalen professoria. Lorelai puolestaan tapailee salassa Jason Stilesiä, joka on hänen isänsä yhtiökumppani. Sekä Rory että Lorelai painiskelevat paineiden alla: Rory ei selviä kaikista ottamistaan kursseista ja pelkää epäonnistuvansa. Lorelailla alkaa rahat loppua ja kaikki majatalon avaamiseen tarvittavat työt uhkaavat jäädä hänen kontolleen. Tyttöjen kiireiset aikataulut eivät käy yksiin ja niinpä suurimman tuskan aikaan molemmille löytyy miespuolinen lohduttaja: Rorylle Dean ja Lorelaille Luke. Kun Jasonin isä uhkaa haastaa Richardin ja Jasonin oikeuteen sopimusrikkomuksesta, Richard tekee Jasonin isän kanssa sopimuksen, joka jättää Jasonin yksin vastuuseen yhtiöstä Richardin viedessä asiakkaat mukanaan Jasonin isän firmaan. Yrittääkseen pelastaa uransa Jason haastaa Richardin oikeuteen, minkä takia Lorelai jättää Jasonin. Myös Emilyn ja Richardin välit kylmenevät ja Richard muuttaa vierastaloonallastaloon.
 
Roryn elämästä näyttää puuttuvan rakkaus kokonaan, kunnes sekä Dean että Jess ilmestyvät. Luke pyytää Lorelain seuralaisekseen siskonsa Lizin ja T.J:n häihin. Pian Lorelai tajuaa treffailevansa Lukea. Kun lopulta uusi majatalo, Dragonfly Inn on valmis avattavaksi, Lorelai ja Sookie järjestävät majatalossa testiviikonlopun, johon he kutsuvat kaikki ystävänsä. Kesken illallisen Jason ilmestyy puhuakseen Lorelain kanssa, mutta Lorelai viittaa hänelle kintaalla. Romanttisissa ajatuksissa majataloon tullut Luke pettyy nähdessään Jasonin ja keskusteltuaan hänen kanssaan Luke on yhä pettyneempi, sillä Jason vakuuttaa, ettei hänen ja Lorelain suhde ole vielä ohi ja he ovat toisilleen tarkoitettuja. Hiukan myöhemmin Luke lähestyy Loreleita ja he suutelevat. Samana yönä Rory aloittaa suhteen naimisissaolevan Deanin kanssa. Lorelai läksyttää Roryä ja niinpä äidilleen suuttunut Rory lähtee kesäksi Eurooppaan isoäitinsä kanssa.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko