Ero sivun ”Jim Lee” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 17 Wikidatan sivulle d:q357776 siirrettyä kielilinkkiä
p –w (tuomari <---> punisher) ?
Rivi 15: Rivi 15:
| signeeraus =
| signeeraus =
}}
}}
'''Jim Lee''' (s. [[11. elokuuta]] [[1964]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] sarjakuvataiteilija ja julkaisija. Lee on tällä hetkellä yksi menestyneimmistä taiteilijoista Yhdysvaltalaisella sarjakuva-alalla. Hän on saanut osakseen paljon tunnustusta työstään ja hänet palkittiin [[Harvey-palkinto|Harveyn]] uuden kyvyn erikoispalkinnolla vuonna [[1990]]. Leen merkittäviin töihin kuuluvat muun muassa ''[[Ryhmä-X]]'', ''[[Tuomari|Punisher]]'', ''[[Batman]]'' ja ''[[Teräsmies]]'' -sarjakuvasarjat.
'''Jim Lee''' (s. [[11. elokuuta]] [[1964]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] sarjakuvataiteilija ja julkaisija. Lee on tällä hetkellä yksi menestyneimmistä taiteilijoista Yhdysvaltalaisella sarjakuva-alalla. Hän on saanut osakseen paljon tunnustusta työstään ja hänet palkittiin [[Harvey-palkinto|Harveyn]] uuden kyvyn erikoispalkinnolla vuonna [[1990]]. Leen merkittäviin töihin kuuluvat muun muassa ''[[Ryhmä-X]]'', ''[[Punisher]]'', ''[[Batman]]'' ja ''[[Teräsmies]]'' -sarjakuvasarjat.


{{tynkä/Taiteilija}}
{{tynkä/Taiteilija}}

Versio 27. maaliskuuta 2014 kello 17.35

Jim Lee
Henkilötiedot
Syntynyt11. elokuuta 1964
Soul, Etelä-Korea
Taiteilija
Ala Sarjakuvat
Kuuluisimpia töitä X-Men: Legacy
Wildcats
Batman: Hush
Superman: For Tomorrow
All Star Batman
Aiheesta muualla
www.dccomics.com/talent/jim-lee

Jim Lee (s. 11. elokuuta 1964) on yhdysvaltalainen sarjakuvataiteilija ja julkaisija. Lee on tällä hetkellä yksi menestyneimmistä taiteilijoista Yhdysvaltalaisella sarjakuva-alalla. Hän on saanut osakseen paljon tunnustusta työstään ja hänet palkittiin Harveyn uuden kyvyn erikoispalkinnolla vuonna 1990. Leen merkittäviin töihin kuuluvat muun muassa Ryhmä-X, Punisher, Batman ja Teräsmies -sarjakuvasarjat.

Tämä taiteilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.