Ero sivun ”Crisis Management Initiative” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 19: Rivi 19:
| huomautukset =
| huomautukset =
}}
}}
'''Crisis Management Initiative ry''' ('''CMI''') on Suomen presidentin [[Martti Ahtisaari|Martti Ahtisaaren]] vuonna [[2000]] perustama itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, joka tuottaa sekä tietoa että käytännön ratkaisuja rauhanprosesseihin ja [[konflikti]]en ratkaisuun. CMI:llä on hankkeita ja toimeksiantoja useilla kriisialueilla muun muassa Afrikassa, Lähi-idässä, [[Mustanmeren alue]]ella sekä Kaakkois-Aasiassa. CMI:n toiminta perustuu laajoille kansainvälisille [[verkosto]]ille ja se yhdistää tutkimuksen, toiminnan ja vaikuttamisen. Järjestön pääkonttori on [[Helsinki|Helsingissä]], ja sillä on toimisto myös [[Bryssel]]issä sekä projektitoimistot muun muassa [[Monrovia]]ssa, [[Addis Abeba]]ssa ja Ammanissa.
'''Crisis Management Initiative ry''' ('''CMI''') on Suomen presidentin [[Martti Ahtisaari|Martti Ahtisaaren]] vuonna [[2000]] perustama itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, joka tuottaa sekä tietoa että käytännön ratkaisuja rauhanprosesseihin ja [[konflikti]]en ratkaisuun. CMI:llä on hankkeita ja toimeksiantoja useilla kriisialueilla muun muassa Afrikassa, Lähi-idässä, Mustanmeren alueella sekä Kaakkois-Aasiassa. CMI:n toiminta perustuu laajoille kansainvälisille [[verkosto]]ille ja se yhdistää tutkimuksen, toiminnan ja vaikuttamisen. Järjestön pääkonttori on [[Helsinki|Helsingissä]], ja sillä on toimisto myös [[Bryssel]]issä sekä projektitoimistot muun muassa [[Monrovia]]ssa, [[Addis Abeba]]ssa ja Ammanissa.


Martti Ahtisaari toimii CMI:n hallituksen puheenjohtajana. CMI:n [[toiminnanjohtaja]] on Tuija Talvitie (1. marraskuuta 2009 alkaen).
Martti Ahtisaari toimii CMI:n hallituksen puheenjohtajana. CMI:n [[toiminnanjohtaja]] on Tuija Talvitie (1. marraskuuta 2009 alkaen).

Versio 26. tammikuuta 2014 kello 01.22

Crisis Management Initiative
Tiedosto:Cmi logo.jpg
Perustettu 2000
Päämaja Suomi Helsinki, Suomi
puheenjohtaja Martti Ahtisaari
Aiheesta muualla
www.cmi.fi/

Crisis Management Initiative ry (CMI) on Suomen presidentin Martti Ahtisaaren vuonna 2000 perustama itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, joka tuottaa sekä tietoa että käytännön ratkaisuja rauhanprosesseihin ja konfliktien ratkaisuun. CMI:llä on hankkeita ja toimeksiantoja useilla kriisialueilla muun muassa Afrikassa, Lähi-idässä, Mustanmeren alueella sekä Kaakkois-Aasiassa. CMI:n toiminta perustuu laajoille kansainvälisille verkostoille ja se yhdistää tutkimuksen, toiminnan ja vaikuttamisen. Järjestön pääkonttori on Helsingissä, ja sillä on toimisto myös Brysselissä sekä projektitoimistot muun muassa Monroviassa, Addis Abebassa ja Ammanissa.

Martti Ahtisaari toimii CMI:n hallituksen puheenjohtajana. CMI:n toiminnanjohtaja on Tuija Talvitie (1. marraskuuta 2009 alkaen).

Aiheesta muualla

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai ei-kaupalliseen organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.