Ero sivun ”Bloody Mary (tarina)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Poistanut "Tarinaa pidetään totena ja moni ihminen on kuollut yrittäessään paranormaalia asiaa", syynä tähän on lähteiden puuttuminen ja väitteen absurdisuus.
Rivi 10: Rivi 10:
[[Luokka:Kummitukset]]
[[Luokka:Kummitukset]]
[[Luokka:Yhdysvaltalainen kansanperinne]]
[[Luokka:Yhdysvaltalainen kansanperinne]]
tsukutsuku

Versio 2. tammikuuta 2014 kello 10.52

Bloody Mary on yhdysvaltalainen kansantarina naisesta, jonka sanotaan ilmestyvän peiliin, kun hänen nimensä mainitaan useampaan kertaan. Tarina on ollut usean televisiosarjan ja elokuvan inspiraationa.[1]

Bloody Mary on nainen, joka oli kuollut satoja vuosia sitten. Siitä kuka Mary on ja miten hän kuoli, on useita eri kertomuksia. Hänen oikea nimensä oli Mary Worth ja hän oli joskus englannin kuningatar. Yhteistä tarinoille on, että Mary kuoli peilin edessä. Edelleen tarinan mukaan, kun sanoo keskiyöllä WC:ssä 8 tai 2 kynttilän valossa ”Bloody Mary” kolme kertaa, Mary ilmestyy peiliin ja vie sanojan silmät.Bloody Maryn suomenkielinen nimi tarkoittaa Veristä Mariaa.Mutta useat jotka ovat tätä kokeilleet ovat säästyneet sanomalla "Go away Mary. I'm not scared of you." Eli "Mene pois Mary. En pelkää sinua."lähde?

Lähteet

  1. Bloody Mary Snopes.com. Viitattu 1.6.2012. (englanniksi)

 

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.

tsukutsuku