Ero sivun ”Xavier Bettel” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
kh
fix + l
Rivi 49: Rivi 49:
}}
}}


'''Xavier Bettel''' (s. [[3. marraskuuta]] [[1973]] [[Luxemburg (kaupunki)|Luxemburg]], [[Luxemburg]], on Luxemburgin pääministeri<ref> http://www.luxembourg.public.lu/fr/politique/institutions-politiques/gouvernement/index.html</ref>. Hän on toiminut pääministerinä 4. joulukuuta 2012 alkaen, jolloin vuodesta 1995 lähtien pääministerinä toiminut [[Jean-Claude Juncker]] jätti tehtävän. Bettle edustaa Luxemburgin Demokraattista puoluetta. Häin toimi ennen pääministerin tehtäviä Luxemburgin kaupungin pormestarina sekä kansaedustajana ja kunnanvaltuutettuna.
'''Xavier Bettel''' (s. [[3. marraskuuta]] [[1973]] [[Luxemburg (kaupunki)|Luxemburg]], [[Luxemburg]], on Luxemburgin pääministeri<ref> http://www.luxembourg.public.lu/fr/politique/institutions-politiques/gouvernement/index.html</ref>. Hän on toiminut pääministerinä 4. joulukuuta 2013 alkaen, jolloin vuodesta 1995 lähtien pääministerinä toiminut [[Jean-Claude Juncker]] jätti tehtävän. Bettle edustaa Luxemburgin Demokraattista puoluetta. Häin toimi ennen pääministerin tehtäviä Luxemburgin kaupungin pormestarina sekä kansanedustajana ja kunnanvaltuutettuna.


== Lähteet ==
== Lähteet ==
{{Viitteet|sarakkeet}}
{{Viitteet|sarakkeet}}

{{AAKKOSTUS:Bettel, Xavier}}
[[Luokka:Luxemburgin pääministerit]]
[[Luokka:Vuonna 1973 syntyneet]]
[[Luokka:Elävät henkilöt]]

Versio 10. joulukuuta 2013 kello 18.07

Xavier Bettel
[[Tiedosto:Tiedosto:Xavier Bettel cropped.jpg|250px|Xavier Bettel 2013.]]
Xavier Bettel 2013.
Luxemburgin pääministeri
4. joulukuuta 2013 –
Monarkki Henri (Luxemburg)
Edeltäjä Jean-Claude Juncker
Henkilötiedot
Syntynyt3. maaliskuuta 1973 (ikä 51)
Luxemburg, Luxemburg
Ammatti Juristi
Puoliso Destenay Gauthier
Tiedot
Puolue Demokraattinen puoluec

Xavier Bettel (s. 3. marraskuuta 1973 Luxemburg, Luxemburg, on Luxemburgin pääministeri[1]. Hän on toiminut pääministerinä 4. joulukuuta 2013 alkaen, jolloin vuodesta 1995 lähtien pääministerinä toiminut Jean-Claude Juncker jätti tehtävän. Bettle edustaa Luxemburgin Demokraattista puoluetta. Häin toimi ennen pääministerin tehtäviä Luxemburgin kaupungin pormestarina sekä kansanedustajana ja kunnanvaltuutettuna.

Lähteet