Ero sivun ”Ihmisoikeusliitto” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
941 merkkiä lisätty ,  7 vuotta sitten
p
Käyttäjän 82.141.96.3 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Elena tekemään versioon.
(Täydensin ja siivosin)
p (Käyttäjän 82.141.96.3 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Elena tekemään versioon.)
'''Ihmisoikeusliitto ry''' on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton vuonna [[1979]] perustettu yleinen [[ihmisoikeudet|ihmisoikeusjärjestö]]. Liiton tehtävänä on edistää perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista ja tunnettavuutta sekä vastustaa ihmisoikeusloukkauksia.
PENIS
 
Ihmisoikeusliitto on [[Ihmisoikeusliittojen kansainvälinen keskusliitto|Ihmisoikeusliittojen kansainvälisen keskusliiton]] (International Federation for Human Rights, FIDH) jäsen ja eurooppalaisen ihmisoikeusjärjestön, [[European Association for the Defense of Human Rights]] (AEDH), yksi perustajajäsenistä.
 
Liiton pääsihteerinä toimii [[Päivi Mattila]], joka tuli tehtävään [[Kristiina Kouros|Kristiina Kouroksen]] tilalle tammikuussa 2013. Ihmisoikeusliiton johtokunnan puheenjohtajana toimii Liisa Murto.
 
==Aiheesta muualla==
*[http://www.ihmisoikeusliitto.fi Ihmisoikeusliiton sivut]
 
{{tynkä}}
 
[[Luokka:Suomalaiset ihmisoikeusjärjestöt]]

Navigointivalikko