Ero sivun ”Swindon Town FC” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
StrynBot (keskustelu | muokkaukset)
p Minityngistä luopumisen vuoksi minityngät merkitään tyngiksi per pyyntö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Swindon Town FC''' on [[englanti]]lainen [[jalkapallo]]joukkue. Se pelaa [[Englannin ykkösliiga]]ssa, jonne se nousi keväällä 2012 voittamalla [[Englannin kakkosliiga|kakkosliigan]]. Kaudella 1993–1994 seura pelasi korkeimmalla sarjatasolla [[Englannin Valioliiga|Valioliigassa]] mutta sijoittui viimeiseksi<ref>http://www.swindon-town-fc.co.uk/LeagueTable.asp?CompCode=LGE&Tier=1&Season=1993-1994</ref>. Seuraa valmentaa entinen jalkapalloilija [[Paolo Di Canio]] ja sen kotikaupunki on [[Swindon]] [[Wiltshire]]ssä, Lounais-Englannissa.
'''Swindon Town FC''' on [[englanti]]lainen [[jalkapallo]]joukkue. Se pelaa [[Englannin ykkösliiga]]ssa, jonne se nousi keväällä 2012 voittamalla [[Englannin kakkosliiga|kakkosliigan]]. Kaudella 1993–1994 seura pelasi korkeimmalla sarjatasolla [[Englannin Valioliiga|Valioliigassa]] mutta sijoittui viimeiseksi<ref>http://www.swindon-town-fc.co.uk/LeagueTable.asp?CompCode=LGE&Tier=1&Season=1993-1994</ref>. Seuraa valmentaa entinen alasarjajalkapalloilija [[Mark Cooper]] ja sen kotikaupunki on [[Swindon]] [[Wiltshire]]ssä, Lounais-Englannissa.


== Lähteet ==
== Lähteet ==
Rivi 6: Rivi 6:


{{Englannin Ykkösliiga}}
{{Englannin Ykkösliiga}}
{{Tynkä/Urheilu}}

{{Tynkä}}


[[Luokka:Englantilaiset jalkapalloseurat]]
[[Luokka:Englantilaiset jalkapalloseurat]]
[[Luokka:Wiltshire]]
[[Luokka:Wiltshire]]

Avain pelaaja: Collins

Swindon Townilla on nuori kokoonpano.

Versio 10. syyskuuta 2013 kello 14.18

Swindon Town FC on englantilainen jalkapallojoukkue. Se pelaa Englannin ykkösliigassa, jonne se nousi keväällä 2012 voittamalla kakkosliigan. Kaudella 1993–1994 seura pelasi korkeimmalla sarjatasolla Valioliigassa mutta sijoittui viimeiseksi[1]. Seuraa valmentaa entinen alasarjajalkapalloilija Mark Cooper ja sen kotikaupunki on Swindon Wiltshiressä, Lounais-Englannissa.

Lähteet


Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.