Ero sivun ”Karhulan Katajaiset” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
lis.
 
Rivi 1: Rivi 1:
[[Tiedosto:Karhulan Katajaiset.gif|right|100px]]
[[Tiedosto:Karhulan Katajaiset.gif|right|100px]]
'''Karhulan Katajaiset''' on [[Kotka (kaupunki)|kotkalainen]] [[urheilu]]seura. Seuralla on yli 15-vuotiaiden urheilijoiden toiminnasta vastaava [[yleisurheilu]]jaosto ja alle 15-vuotiaiden urheilijoiden yleisurheilu- ja liikuntatoiminnasta vastaava nuorisourheilujaosto. Näiden lisäksi seuralla on kuntoliikuntatoiminnasta vastaava [[kuntoilu|kuntoliikuntajaosto]] ja muun muassa kilpailujen ja seuratapahtumien järjestämisestä vastaava seuratoimintajaosto. Kuntoliikunta- ja seuratoimintajaosto vastaavat yhdessä [[Kymenlaakson Kymppi|Kymenlaakson Kympin]] järjestämisestä. Seuraa ovat edustaneet muun muassa pikajuoksijat [[Janne Haapasalo]], [[Pauli Haapasalo]] ja [[Stefan Koivikko]], kestävyysjuoksijat [[Viljo Heino]] ja [[Helge Perälä]] sekä pika-aitajuoksijat [[Saila Purho]] ja [[Olli Talsi]].
'''Karhulan Katajaiset''' on [[Kotka (kaupunki)|kotkalainen]] [[urheilu]]seura. Seuralla on yli 15-vuotiaiden urheilijoiden toiminnasta vastaava [[yleisurheilu]]jaosto ja alle 15-vuotiaiden urheilijoiden yleisurheilu- ja liikuntatoiminnasta vastaava nuorisourheilujaosto. Näiden lisäksi seuralla on kuntoliikuntatoiminnasta vastaava [[kuntoilu|kuntoliikuntajaosto]] ja muun muassa kilpailujen ja seuratapahtumien järjestämisestä vastaava seuratoimintajaosto. Kuntoliikunta- ja seuratoimintajaosto vastaavat yhdessä [[Kymenlaakson Kymppi|Kymenlaakson Kympin]] järjestämisestä.
Seuraa ovat edustaneet muun muassa pikajuoksijat [[Janne Haapasalo]], [[Pauli Haapasalo]] ja [[Stefan Koivikko]], kestävyysjuoksijat [[Viljo Heino]] ja [[Helge Perälä]], pika-aitajuoksijat [[Saila Purho]] ja [[Olli Talsi]] sekä keskimatkojen juoksijat [[Oona Kettunen]] ja [[Minttu Hukka]].


==Lähteet==
==Lähteet==

Nykyinen versio 9. syyskuuta 2013 kello 12.32

Karhulan Katajaiset on kotkalainen urheiluseura. Seuralla on yli 15-vuotiaiden urheilijoiden toiminnasta vastaava yleisurheilujaosto ja alle 15-vuotiaiden urheilijoiden yleisurheilu- ja liikuntatoiminnasta vastaava nuorisourheilujaosto. Näiden lisäksi seuralla on kuntoliikuntatoiminnasta vastaava kuntoliikuntajaosto ja muun muassa kilpailujen ja seuratapahtumien järjestämisestä vastaava seuratoimintajaosto. Kuntoliikunta- ja seuratoimintajaosto vastaavat yhdessä Kymenlaakson Kympin järjestämisestä.

Seuraa ovat edustaneet muun muassa pikajuoksijat Janne Haapasalo, Pauli Haapasalo ja Stefan Koivikko, kestävyysjuoksijat Viljo Heino ja Helge Perälä, pika-aitajuoksijat Saila Purho ja Olli Talsi sekä keskimatkojen juoksijat Oona Kettunen ja Minttu Hukka.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä urheiluseuraan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.