Ero sivun ”Ihmisoikeusliitto” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
43 merkkiä poistettu ,  7 vuotta sitten
p
ei muokkausyhteenvetoa
p (Tiivistin artikkelia poistaen epärelevantti tietoa ja lisäten ajankohtaista tietoa muun muassa pääsihteeristä ja johtokunnan puheenjohtajasta.)
p
'''Ihmisoikeusliitto ry''' on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton vuonna [[1979]] perustettu yleinen [[ihmisoikeudet|ihmisoikeusjärjestö]]. Liiton tehtävänä on edistää perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista ja tunnettavuutta sekä vastustaa ihmisoikeusloukkauksia.
 
Ihmisoikeusliitto on Ihmisoikeusliittojen kansainvälisen keskusliiton, [http://en.wikipedia.org/wiki/International_Federation_for_Human_Rights|International FederationIhmisoikeusliittojen forkansainvälisen Human Rights]keskusliiton (FIDH)], jäsen ja eurooppalaisen ihmisoikeusjärjestön, [http://ihmisoikeusliitto.fi/index.php/ihmisoikeusliitto European Association for the Defense of Human Rights] (AEDH), yksi perustajajäsenistä.
 
Liiton pääsihteerinä toimii Päivi Mattila, joka tuli tehtävään Kristiina Kouroksen tilalle tammikuussa 2013. Ihmisoikeusliiton johtokunnan puheenjohtajana toimii Liisa Murto.
3

muokkausta

Navigointivalikko