Ero sivun ”Pekka Kuorikoski” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
jyry.siren
jyry.siren
Rivi 1: Rivi 1:
{{lähteetön}}
{{lähteetön}}


'''Pekka Kuorikoski''' on [[suomi|suomalainen]] [[studiomuusikko]], joka on esiintynyt lukuisilla levytyksillä, pääasiassa [[kosketinsoittimet|kosketinsoittajana]] ja [[taustalaulaja]]na. Kuorikoski toimii pääosin kosketinsoittajana Paula Koivuniemien orkesterissa. Hän on laulanut esim. [[Disney]]n elokuvissa, mm. ''[[Leijonakuningas 2]]'', laulussa "He lives in you" (hän sussa on), ''[[Tarzan (vuoden 1999 elokuva)|Tarzan]]'', ''[[Karhuveljeni Koda]]'' sekä ''[[Aarreplaneetta]]''. Tarzanissa Kuorikoski lauloi lähes kaikki elokuvan laulut. Aarreplaneetassa hän taas ääninäytteli sivurooleja. Hän oli mm. [[Kirka]]n sekä [[Kari Tapio]]n orkesterissa konserteissa. Näiden lisäksi Kuorikoski on esittänyt tunnuslauluja eri animaatioissa. Hän on antanut näyttelijä elokuvassa [[Kaunotar ja Kulkuri II – Pepin seikkailut]] Kulkurin äänenä.
'''Pekka Kuorikoski''' on [[suomi|suomalainen]] [[studiomuusikko]], joka on esiintynyt lukuisilla levytyksillä, pääasiassa [[kosketinsoittimet|kosketinsoittajana]] ja [[taustalaulaja]]na. Kuorikoski toimii pääosin kosketinsoittajana Paula Koivuniemien orkesterissa. Hän on laulanut esim. [[Disney]]n elokuvissa, mm. ''[[Leijonakuningas 2]]'', laulussa "He lives in you" (hän sussa on), ''[[Tarzan (vuoden 1999 elokuva)|Tarzan]]'', ''[[Karhuveljeni Koda]]'' sekä ''[[Aarreplaneetta]]''. Tarzanissa Kuorikoski lauloi lähes kaikki elokuvan laulut. Aarreplaneetassa hän taas ääninäytteli sivurooleja. Hän oli mm. [[Kirka]]n sekä [[Kari Tapio]]n orkesterissa konserteissa. Näiden lisäksi Kuorikoski on esittänyt tunnuslauluja eri animaatioissa. Hän on antanut näyttelijä elokuvassa [[''Kaunotar ja Kulkuri II – Pepin seikkailut'']] Kulkurin äänenä.


{{Dingo}}
{{Dingo}}

Versio 18. heinäkuuta 2013 kello 10.14

Pekka Kuorikoski on suomalainen studiomuusikko, joka on esiintynyt lukuisilla levytyksillä, pääasiassa kosketinsoittajana ja taustalaulajana. Kuorikoski toimii pääosin kosketinsoittajana Paula Koivuniemien orkesterissa. Hän on laulanut esim. Disneyn elokuvissa, mm. Leijonakuningas 2, laulussa "He lives in you" (hän sussa on), Tarzan, Karhuveljeni Koda sekä Aarreplaneetta. Tarzanissa Kuorikoski lauloi lähes kaikki elokuvan laulut. Aarreplaneetassa hän taas ääninäytteli sivurooleja. Hän oli mm. Kirkan sekä Kari Tapion orkesterissa konserteissa. Näiden lisäksi Kuorikoski on esittänyt tunnuslauluja eri animaatioissa. Hän on antanut näyttelijä elokuvassa ''Kaunotar ja Kulkuri II – Pepin seikkailut'' Kulkurin äänenä.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.