Ero sivun ”Laura Bell Bundy” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 8 Wikidatan sivulle d:q271765 siirrettyä kielilinkkiä
HIMYMer (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 10: Rivi 10:
Bundy on esiintynyt elokuvissa ''Huckleberry Finnin seikkailut'' ([[1993]]), ''Tenavatähdet'' ([[1993]]), ''[[Jumanji]]'' ([[1995]]), [[Dreamgirls (elokuva)|Dreamgirls]] ([[2005]]).
Bundy on esiintynyt elokuvissa ''Huckleberry Finnin seikkailut'' ([[1993]]), ''Tenavatähdet'' ([[1993]]), ''[[Jumanji]]'' ([[1995]]), [[Dreamgirls (elokuva)|Dreamgirls]] ([[2005]]).


Televisiossa Bundy on esiintynyt [[saippuaooppera]]ssa ''The Guiding Light'', jossa hän esitti Marah Lewisiä kaksi vuotta ([[14. lokakuuta]] [[1999]] – [[29. lokakuuta]] [[2001]]). Hän on myös esiintynyt muissa sarjoissa kuten ''[[Veronica Mars]]'', ''Happy Hour'', ''Modern Men'', ''[[Todistettavasti syyllinen]]'' ja ''Strangers with Candy''.
Televisiossa Bundy on esiintynyt [[saippuaooppera]]ssa ''The Guiding Light'', jossa hän esitti Marah Lewisiä kaksi vuotta ([[14. lokakuuta]] [[1999]] – [[29. lokakuuta]] [[2001]]). Hän on myös esiintynyt muissa sarjoissa kuten ''[[Veronica Mars]]'', ''Happy Hour'', ''Modern Men'', ''[[Todistettavasti syyllinen]]'', ''Strangers with Candy'' ja ''[[How I Met Your Mother]]''.


Bundy on julkaissut country-levyn ''Longing For a Place Already Gone'' ja joululevyn ''I’ll Be Home For Christmas''.
Bundy on julkaissut country-levyn ''Longing For a Place Already Gone'' ja joululevyn ''I’ll Be Home For Christmas''.

Versio 3. toukokuuta 2013 kello 22.06

Bundy huhtikuussa 2010.

Laura Bell Bundy (s. 10. huhtikuuta 1981 Lexington, Kentucky) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja, joka on esiintynyt useissa Broadway-rooleissa, televisiossa ja elokuvissa.

Ura

Bundy teki teatteridebyyttinsä yhdeksänvuotiaana off-Broadway show'ssa Ruthless! The Musical, jossa hän esitti Tina Denmarkia. Hän sai roolistaan Drama Desk –ehdokkuuden. Bundy teki Broadway-debyyttinsä vuonna 2002 Tony-palkitussa musikaalissa Hairspray, jossa hän esitti Amber Von Tusslea. Hairsprayn jälkeen hän toimi Kristin Chenowethin sijaisnäyttelijänä musikaalissa Wicked. Hän on esittänyt myös Elle Woodsia Blondin kosto –musikaalissa.

Bundy on myös esiintynyt The Sound of Musicin Yhdysvaltain kiertueella ja Los Angelesin tuotannossa musikaalista Rock of Ages.

Bundy on esiintynyt elokuvissa Huckleberry Finnin seikkailut (1993), Tenavatähdet (1993), Jumanji (1995), Dreamgirls (2005).

Televisiossa Bundy on esiintynyt saippuaoopperassa The Guiding Light, jossa hän esitti Marah Lewisiä kaksi vuotta (14. lokakuuta 199929. lokakuuta 2001). Hän on myös esiintynyt muissa sarjoissa kuten Veronica Mars, Happy Hour, Modern Men, Todistettavasti syyllinen, Strangers with Candy ja How I Met Your Mother.

Bundy on julkaissut country-levyn Longing For a Place Already Gone ja joululevyn I’ll Be Home For Christmas.