Ero sivun ”Volga-Dnepr Airlines” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
EmausBot (keskustelu | muokkaukset)
p r2.7.2+) (Botti muutti kielilinkin fr:Volga-Dnepr Airline muotoon fr:Volga-Dnepr Airlines
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[Kuva:Antonov An-124 EFHK.jpg|thumb|250px|Volga-Dneprin Antonov An-124 nousemassa Helsinki-Vantaan lentoasemalta.]]
[[Kuva:Antonov An-124 EFHK.jpg|thumb|250px|Volga-Dneprin Antonov An-124 nousemassa Helsinki-Vantaan lentoasemalta.]]
'''Volga-Dnepr Airlines''' on [[Uljanovsk]]issa kotipaikkaansa pitävä [[Venäjä|venäläinen]] lentoyhtiö, joka operoi säännöllistä matkustaja- ja rahtiliikennettä maailmanlaajuisesti. Yhtiöllä onkin käytössään maailman suurin [[Antonov An-124]] -laivasto, joilla se pystyy kuljettamaan suuriakin kappaletavaroita eri puolille maailmaa. Yhtiön kotikenttänä toimii [[Vostochnyn kansainvälinen lentoasema]] Uljanovskissa. Toinen yhtiön tärkeä solmukohta on [[Jemeljanovon lentoasema]] [[Krasnojarsk]]issa.
'''Volga-Dnepr Airlines''' on [[Uljanovsk]]issa kotipaikkaansa pitävä [[Venäjä|venäläinen]] lentoyhtiö, joka operoi säännöllistä matkustaja- ja rahtiliikennettä maailmanlaajuisesti. Yhtiöllä on käytössään maailman suurin [[Antonov An-124]] -laivasto, joilla se pystyy kuljettamaan suuriakin kappaletavaroita eri puolille maailmaa. Yhtiön kotikenttänä toimii [[Vostochnyn kansainvälinen lentoasema]] Uljanovskissa. Toinen yhtiön tärkeä solmukohta on [[Jemeljanovon lentoasema]] [[Krasnojarsk]]issa.


==Tunnukset==
==Tunnukset==

Versio 10. maaliskuuta 2013 kello 18.46

Volga-Dneprin Antonov An-124 nousemassa Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Volga-Dnepr Airlines on Uljanovskissa kotipaikkaansa pitävä venäläinen lentoyhtiö, joka operoi säännöllistä matkustaja- ja rahtiliikennettä maailmanlaajuisesti. Yhtiöllä on käytössään maailman suurin Antonov An-124 -laivasto, joilla se pystyy kuljettamaan suuriakin kappaletavaroita eri puolille maailmaa. Yhtiön kotikenttänä toimii Vostochnyn kansainvälinen lentoasema Uljanovskissa. Toinen yhtiön tärkeä solmukohta on Jemeljanovon lentoasema Krasnojarskissa.

Tunnukset

Laivasto

Volga-Dnepr Airlinesin laivasto elokuussa 2006: [2]

Lähteet

  1. Airline Codes
  2. Flight International, 3-9 October 2006

Aiheesta muualla