Ero sivun ”Opel Vivaro” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
fix
PixelBot (keskustelu | muokkaukset)
p r2.7.3) (Botti muutti kielilinkin en:Opel Vivaro muotoon en:Renault Trafic
Rivi 26: Rivi 26:
[[de:Opel Vivaro]]
[[de:Opel Vivaro]]
[[el:Opel Vivaro]]
[[el:Opel Vivaro]]
[[en:Opel Vivaro]]
[[en:Renault Trafic]]
[[fa:اوپل ویوارو]]
[[fa:اوپل ویوارو]]
[[fr:Renault Trafic II]]
[[fr:Renault Trafic II]]

Versio 4. maaliskuuta 2013 kello 06.07

Opel Vivaro

Opel Vivaro on keskiraskas pakettiauto jonka ensiesittely tapahtui vuonna 2001. Sitä valmistaa yhteisyritys jonka muodostavat General Motors Europe ja Renault S.A sekä sen liittolaisyhtiö Nissan Motor Company Ltd.

Vivaro on myynnissä nimellä Opel useimmissa Euroopan maissa ja nimellä Vauxhall UK ja Irlannissa.¨Vivaroa valmistetaan myös nimellä Nissan Primastar ja Renault Trafic. Vivaro ja Trafic valmistetaan GM Manufacturing Luton Ltd:n tehtailla (aiemmin IBC, Isuzu Bedford Company Ltd) Lutonissa, Englannissa ja Nissan Primastar Nissan Motor Company Ltd:n Zona Francan (Barcelona) tehtailla Espanjassa.

Mallivalikoima

Vivaro on saatavana umpikylkisenä, ikkunallisena pienoisbussina, yhdistettynä bussi/rahtiversiona ja alustana normaalimittaisella- tai miehistöohjaamolla. Valikoimassa on kaksi eri akseliväliä ja kaksi eri tavaratilakorkeutta. Moottorivaihtoehtoina on kolme eri diesel- ja yksi bensiinimoottori. Vivaro koki kevyen kasvojenkohotuksen 2006, etupuskurin uudelleenmuotoilun myötä suuntavilkut siirtyivät puskurista ajovalojen yhteyteen.

Sähkökäyttöinen versio

Vivaro e-Concept esiteltiin syyskuussa 2010 at the IAA:n ( Internationale Automobile-Ausstellung ) hyötyajoneuvonäyttelyssä Hanoverissa, Saksassa Kyseessä on ns. "plug-in" hybridi ajoneuvo. Hybridikäytössä sen toimintasäde on 400 km ja sen 21 kWh:n lithium-ioni akut mahdollistavat jopa 97 km toimintasäteen pelkällä sähköllä ajettaessa.

Palkinnot

Isossa Britanniassa Vauxhall Vivaro voitti "Professional Van and Light Truck Magazine" -lehden Van of the Year 2006 -palkinnon.

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.