Ero sivun ”Richard Axel” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p tynkämalline kuvaavammaksi
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Richard Axel''' (s. [[2. heinäkuuta]] [[1946]], [[New York]] - ) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] biokemian ja molekulaarisen biofysiikan sekä patologian professori Columbian yliopistossa New Yorkissa. Hän voitti [[Nobelin lääketieteen palkinto|lääketieteen Nobel-palkinnon]] vuonna [[2004]] yhdessä [[Linda B. Buck]]in kanssa. He saivat sen uraauurtavista [[hajuaisti]]a koskevista tutkimuksistaan.
'''Richard Axel''' (s. [[2. heinäkuuta]] [[1946]], [[New York]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] biokemian ja molekulaarisen biofysiikan sekä patologian professori Columbian yliopistossa New Yorkissa. Hän voitti [[Nobelin lääketieteen palkinto|lääketieteen Nobel-palkinnon]] vuonna [[2004]] yhdessä [[Linda B. Buck]]in kanssa. He saivat sen uraauurtavista [[hajuaisti]]a koskevista tutkimuksistaan.


{{Tynkä/Henkilö}}
{{Tynkä/Henkilö}}

Versio 18. kesäkuuta 2006 kello 19.09

Richard Axel (s. 2. heinäkuuta 1946, New York) on yhdysvaltalainen biokemian ja molekulaarisen biofysiikan sekä patologian professori Columbian yliopistossa New Yorkissa. Hän voitti lääketieteen Nobel-palkinnon vuonna 2004 yhdessä Linda B. Buckin kanssa. He saivat sen uraauurtavista hajuaistia koskevista tutkimuksistaan.

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.