Ero sivun ”Eva Green” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
21 merkkiä lisätty ,  8 vuotta sitten
p
 
Vuonna 2011 hän näytteli [[Ewan McGregor]]in rinnalla elokuvassa ''[[Perfect Sense]]'' ja [[Morgan le Fay]]tä [[kuningas Arthur]]in tarinoihin perustuvassa televisiosarjassa ''[[Camelot (televisiosarja)|Camelot]]''.
 
 
Green palasi isoihin produktioihin [[Tim Burton]]in ohjaamassa ''[[Dark Shadows]]issa'' vuonna 2012. Elokuvassa Green näytteli noitaa, joka muuttaa [[Johnny Depp]]in esittämän roolihahmon vampyyriksi.
 
Vuonna 2013 Greeniltä on tulossa kaksi suuren butjetin omaavaa Hollywood-tuotantoa. Green esittää [[Zack Snyder]]in tuottamassa [[300 (elokuva)|''300''-elokuvan]] jatko-osassa ''[[300: Rise of an Empire]]'' Artemisiaa ja [[Robert Rodriguez]]in ja [[Frank Miller]]in ohjaamassa [[Sin City]]n jatko-osassa ''[[Sin City 2: Kaiken takana on nainen]]'' Ava Lordia, elokuvan "kuolettavaa kaunotarta". Molemmat elokuvat perustuvat Frank Millerin kirjoittamiin ja luomiin sarjakuviin. ''Sin City 2'':nssa vastanäyttelijöinäGreenin mm.vastanäyttelijöitä ovat muun muassa [[Josh Brolin]], [[Clive Owen]], [[Ray Liotta]] ja [[Jessica Alba]].
 
2013 Greeniltä on tulossa myös [[Gregg Araki]]n independent-elokuva ''[[White Bird In A Blizzard]]'', joka perustuu Laura Kasischken romaaniin.
 
===Mallina===
29 041

muokkausta

Navigointivalikko