Ero sivun ”Kapteeni Kalsari” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
13 merkkiä lisätty ,  8 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
*'''Kapteeni Kalsari''' on kirjojen sankari. Hän esiintyy valkoisissa alushousuissa ja rehtorin kanslian punaisessa mustapilkullisessa verhossa. Kirjassa Kapteeni Kalsari ja ulkoavaruuden uskomattoman keljut keittiöntädit (ja ruokalan ihan yhtä ilkeät zombinynnyt) kapteeni Kalsari sai supervoimat.
 
*'''Melvin Selinen''' on älypää ja kantelupukki. Hänestä tuli paha ja kostonhimoinen kirjassa Kapteeni Kalsari ja sähköräkäjätkän iso paha taistelu. Uusimmassa kirjassa, Kapteeni Kalsari ja Violetin Vessan Väen Vinha Vahinko, oli Melvin vastaisessa maailmassa idiootti. Melvinin vanhemmat ovat tiedemiehiä. Melvinillä on Danderella-niminen kissa, jolle Melvin on [[allergia|allerginen]].
 
*'''Tara Helke''' on Ernon ja Huukon opettaja, joka vihasi oppilaitaan, mutta kirjassa Kapteeni Kalsari ja Hurjan Hierrenaisen Hurja Hirmutuuli Helke hypnotisoitiin mukavaksi, ja siitä kirjasta lähtien Helke on aina ollut mukava ja valmis kaikkeen, mitä olisi ennen vihannut. Nykyisin Helke tarjoaa luokalleen vastapaistettuja suklaamurukeksejä.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko