Ero sivun ”Kuokkavieraat” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
YurikBot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: nl:Wedding Crashers
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kuokkavieraat''' (''Wedding Crashers'') on vuonna [[2005]] ilmestynyt [[David Dobkin]]in ohjaama elokuva. Elokuva on lajityypiltään komedia. Elokuvan on käsikirjoittanut [[Steve Faber]] [[Bob Fisher]]in kanssa. Elokuva kestää 127 minuuttia (korkkaamaton versio) ja 120 minuuttia (korkattu). Vaikka Suomessa monet katsojat tykkäsivät siitä, monet kriitikot eivät ymmärtäneet sitä. Pääosia esittävät [[Oven Wilson]] ja [[Vince Vaughn]]. Yhdysvalloissa ensi-ilta oli [[15. heinäkuuta]] [[2005]] ja Suomessa [[2. syyskuuta]]. Elokuva kertoo mieskaksikosta, jotka tulevat häihin ja juhliin kuokkavieraisiin ja tutustuvat naisiin, joita tapaavat juhlissa.
'''Kuokkavieraat''' (''Wedding Crashers'') on vuonna [[2005]] ilmestynyt [[David Dobkin]]in ohjaama elokuva. Elokuva on lajityypiltään komedia. Elokuvan on käsikirjoittanut [[Steve Faber]] [[Bob Fisher]]in kanssa. Elokuva kestää 127 minuuttia (korkkaamaton versio) ja 120 minuuttia (korkattu). Vaikka Suomessa monet katsojat tykkäsivät siitä, monet kriitikot eivät ymmärtäneet sitä. Pääosia esittävät [[Owen Wilson]] ja [[Vince Vaughn]]. Yhdysvalloissa ensi-ilta oli [[15. heinäkuuta]] [[2005]] ja Suomessa [[2. syyskuuta]]. Elokuva kertoo mieskaksikosta, jotka tulevat häihin ja juhliin kuokkavieraisiin ja tutustuvat naisiin, joita tapaavat juhlissa.


{{tynkä/Elokuva}}
{{tynkä/Elokuva}}

Versio 12. kesäkuuta 2006 kello 17.08

Kuokkavieraat (Wedding Crashers) on vuonna 2005 ilmestynyt David Dobkinin ohjaama elokuva. Elokuva on lajityypiltään komedia. Elokuvan on käsikirjoittanut Steve Faber Bob Fisherin kanssa. Elokuva kestää 127 minuuttia (korkkaamaton versio) ja 120 minuuttia (korkattu). Vaikka Suomessa monet katsojat tykkäsivät siitä, monet kriitikot eivät ymmärtäneet sitä. Pääosia esittävät Owen Wilson ja Vince Vaughn. Yhdysvalloissa ensi-ilta oli 15. heinäkuuta 2005 ja Suomessa 2. syyskuuta. Elokuva kertoo mieskaksikosta, jotka tulevat häihin ja juhliin kuokkavieraisiin ja tutustuvat naisiin, joita tapaavat juhlissa.

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.